Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

Colinde, beteală, cozonac, felicitări, artificii, luminițe, iar lista cu micile minunății care țes atmosfera magică din jurul Craciunului poate continua.

Anul acesta, fii tu ajutorul Moșului și oferă-ți ție sau celor dragi cel mai inspirat cadou.

Descoperă magia Crăciunului 2022 într-un decor de basm, în destinația turistică la care ai visat tot anul.

Fie că-ți dorești să te bucuri de magia Crăciunului în locații clasice, precum: România, Praga, Viena, Londra, Laponia, sau în locații exotice, precum: Republica Dominicană, Hurghada, Thailanda, unde soarele parcă-ți mângăie chipul și te relaxează cât pentru un an întreg, noi te vom ajuta să găsești oferta potrivită pentru tine și familia ta sau să dăruiești o experiență inedită.

Optează pentru una dintre ofertele de vacanță ale Crăciunului 2022 prezentate mai jos sau contactează-ne pentru o ofertă personalizată.

Crăciun în inima Bucovinei

Bootstrap Image Preview

Sărbătorește Crăciunul 2022 alături de cei dragi, cu un program deosebit de muzică și voie bună, preparate tradiționale, obiceiuri specifice zonei și sărbătorii, plimbări cu sania trasă de cai, dar și cu alte surprize din partea gazdei. În vecinătatea compelxului este situat Complexul de Agrement Ariniș, unde se află pârția de ski și săniuș, patinoarul natural, piscină și Escalada Parca.

Te vei bucura de: cazare 4 nopți, mic dejun și cine tradiționale, momente deosebite specifice sărbătorii.

 • Cameră dublă: 4800 RON/cameră;
 • Cameră triplă - 2 adulți & 1 copil<14 ani: 5550 RON/cameră;
 • Apartament - 2 adulți: 5100 RON; 3 adulți: 7200 RON; 4 adulți: 9000 RON; 2 adulți & 1 copil<14 ani: 5500 RON; 2 adulți & 2 copii: 6000 RON.

Rezervă acum!

Aromele iernii în Predeal

Bootstrap Image Preview

Povestea Crăciunului 2022 începe pe 23 decembrie, când ajutorii Moșului vă vor aștepta cu un vin fiert în lobby-ul hotelului și câteva surprize gingașe. Continuă cu o cină gourmet în restaurantul Orizont, unde formația ARYA va încânta cu repertoriul lor. Pe 24 decembrie, Moșul va fi prezent în lobby-ul hotelului , cu tolba lui plină de cadouri și veți petrece o seară de neuitat.

Te vei bucura de: cazare 3 nopți, mic dejun, cine tradiționale, Welcome gift, sosirea lui Moș Crăciun, colindători, momente artistice, Spa & Piscina, acces la locul d ejoaca pentur cei mici.

 • Christmas Standard fără balcon: 3.020 RON/cameră;
 • Christmas Standard Twin cu Balcon: 3.440 RON/cameră;
 • Christmas King Executive Bed: 3.860 RON/ cameră;
 • Christmas Junior Suite cu balcon: 4.278 RON/cameră;
 • Christmas Apartament Executive: 4.680 RON/cameră.

Rezervă acum!

Revelion de poveste

Bootstrap Image Preview

Petrece Revelionul 2023 într-un loc de poveste, la Hotel „Ursulețul”. Acesta are o istorie aparte, încă din 1938, și a fost creat special pentru iubitorii de munte. Acesta are 4* și oferă servicii turistice de înaltă calitate, printre care și SPA. Trecerea dintre ani va fi un moment de neuitat și încărcat de emoții, fiind alături de cei dragi.

Te vei bucura de: cazare 3 nopți, mic dejun, cine tradiționale, open bar, brunch tradițional, petrecere Tinter Wonderland, momente artistice cu muzică live, foc de artificii, acces SPA.

 • Pachet cameră double: 6550 RON/sejur;
 • Pachet cameră family: 7300 RON/sejur;
 • Pachet apartament: 8500 RON/sejur;
 • Copiii cu vârste între 0-6 ani: gratuitate;
 • Copiii cu vârste între 7-14 ani: 500 RON/sejur;
 • Al treilea adult: 2300 RON/sejur.

Rezervă acum!

Cere o oferta