Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Emiratele Arabe Unite

Descriere

Destinatie: Emiratele Arabe Unite

Durata: 7 nopti

Plecari: 29 noiembrie, 13 decembrie, 24 ianuarie 2025, 21 februarie 2025, 7 martie 2025, 21 martie 2025

Transport AVION | 8 zile, 7 nopti |

Descopera Emiratele Arabe Unite cu un super circuit!


Descriere circuit

PRINCIPALELE ATRACTII INCLUSE:

  • Vechiul Dubai si plimbare cu Abra
  • Dubaiul modern: Dubai Marina, Palm Jumeirah, Dubai Mall
  • Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume
  • Abu Dhabi si Moscheea Sheikh Zayed – una dintre cele mai mari din lume
  • Al Ain si Fujairah
  • Sharjah si Ajman
  • Sejur in Ras al Khaimah

Itinerariu:  Dubai – Abu dhabi – Al Ain – Fujairah – Ras al khaimah – Sharjah - Ajman –dubai

Date de plecare: 29.11.2024, 13.12.2024, 24.01.2025, 21.02.2025, 07.03.2025, 21.03.2025

PROGRAM:

Ziua 1 : Bucuresti – Dubai

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni pentru imbarcare pe zborul charter  cu destinatia Dubai. Aterizare pe Aeroportul DWC (Dubai World Central), intalnire cu ghidul local si transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Signature Tecom 4* Dubai, recent renovat, ideal localizat intr-o zona animata plina de baruri si restaurante in inima Tecom, aproape de statia de metru  sau similar.

Ziua 2: Tur de oras vechiul Dubai – Desert Safari

Mic dejun. Insotiti de ghidul local vom porni intr-un tur al vechiului Dubai, in care vom putea descoperi istoria bogata a orasului si traditiile localnicilor. Vom admira  Moscheea Jumeirah si Palatul Zabeel, apoi vom ajunge in partea veche a orasului, in cartierul Al Fahidi si ne vom opri la Muzeul Dubai. Vom traversa Dubai Creek cu abra, ambarcatiunea traditionala si vom vizita pietele de condimente si de aur. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie sau excursie optionala Safari in Desert, cu cina BBQ. Desertul este una dintre principalele atractii ale emiratului, iar un safari in masinile 4X4 reprezinta o experienta unica. La apus, ne vom opri pentru a fotografia peisajul si vom ajunge la o tabara unde vom fi intampinati cu cafea si curmale. Plimbarea cu camila si tatuajele cu henna nu vor lipsi. Ne vom bucura de o cina cu mancare preparata pe gratar (BBQ) si de un spectacol cu dansuri traditionale, sub cerul instelat. Transfer inapoi in oras.  Cazare la Hotel Signature Tecom 4* Dubai sau similar.

Ziua 3: Tur de oras Dubai – orasul modern – Burj Khalifa

Mic dejun. Azi, in cadrul turului de oras cu ghid local, vom admira simbolurile orasului modern: zgarie-norii, Dubai Marina cu atmosfera sa cosmopolita si Insula Palmier Jumeirah  - cea mai mare insula artificiala din lume, cu iconicul hotel Atlantis, unde vom face un stop fotografic. Apoi, vom vizita un souk traditional cu piese artizanale - Souk Madinat Jumeirah, continuam cu Dubai Mall – cel mai mare mall din lume, iar in final, vom putea observa panorama impresionanta a orasului de la etajul 124 al celei mai inalte cladiri din lume – Burj Khalifa. Cladirea de 828 m a fost inaugurata in anul 2010 si detine de atunci mai multe recorduri. Intoarcere la hotel. Seara, optional, Croaziera cu cina pe un vas traditional – Dhow. Bucurati-va de o croaziera de 1,5 ore pe apele calme ale Dubaiului, in timp ce delectati cu privelistile incredibile ale cladirilor emblematice ale orasului frumos iluminate, la bordul unui dhow traditional arabesc din lemn, decorat cu lumini colorate. In timp ce navigati, rasfatati-va cu o cina internationala somptuoasa tip bufet, cu bauturi nelimitate si o selectie larga de mancaruri. Cazare la Hotel Signature Tecom 4* Dubai sau similar.

Ziua 4: Dubai – Abu Dhabi

Mic dejun. Insotiti de ghidul local, vom descoperi capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, aflata la mica distanta de Dubai si vom vedea cum acest oras maiestuos imbina cu talent trecutul antic cu prezebtul modern. Mareata Moschee Sheikh Zayed – o minune arhitecturala si una dintre cele mai mari moschee din lume, ne va uimi cu siguranta, apoi vom ajunge in Piata Union care expune piese reprezentative ale culturii Emiratelor Arabe prin intermediul unor sculpturi si apoi ne vom opri pe Cornisa ce se intinde de-a lungul apei. Vom vizita Heritage Village pentru a descoperi trecutul bogat si colorat al emiratezilor si vom putea achizitiona suveniruri din Mall-ul Abu Dhabi Marina. Turul se va incheia cu vizitarea impunatorului palat prezidential Qasr Al Watan, cunoscut drept cel mai nou reper cultural al orasului. Acesta gazduieste birourile Presedintelui, Vicepresedintelui si al Printului Mostenitor al Abu Dhabi. Transfer la hotel in Abu Dhabi si timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Aloft Abu Dhabi 4* sau similar.

Ziua 5: Abu Dhabi – Al Ain – Fujairah – Ras Al Khaimah

Mic dejun. Astazi excursia continua catre Al Ain, o fermecatoare oaza in desert si al doilea cel mai mare oras din Emiratul Abu Dhabi. Al Ain este un centru al agriculturii si un oras universitar. Dupa o plimbare pe sub palmierii de curmal, vom vizita fostul palat al fondatorului statului, Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, transformat azi intr-un muzeu unde vom putea admira fostele sale dormitoare si spatiile de locuit, precum si expozitii interesante si o colectie de portrete de familie. Vom vizita apoi Fortul Al Jahili, construit in 1891 pentru a proteja orasul si palmierii pretiosi, iar excursia de azi va continua catre Fujairah, unde vom vizita Al Bidya, una dintre cele mai vechi moschei, Heritage Village cu casele si barcile sale traditionale si Fortul Fujairah. Transfer catre Ras al Khaimah si cazare la Hotel Radisson Resort Marjan Island 4* sau similar. 

Ziua 6: Excursie optionala – Croaziera Musandam Dibba Oman

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a va bucura de facilitatile hotelului din Ras Al Khaimah sau optional Croaziera Musandam Dibba Oman. In drumul catre granita cu Omanul (este necesar pasaportul valabil cel putin 90 de zile), vom admira Muntii Hajar si Golful Dibba. Vom avea parte de o croaziera pe o ambarcatiune traditionala dhow si ne vom bucura de ceaiurile arabesti cu care vom fi intampinati. Vom admira frumusetea muntilor si a pesterilor, plajele Haffa si Golful Ziggy. De asemenea, vom inota in apele cristaline si vom participa la un pranz arabesc, cu baturi racoritoare, apa minerala si fructe incluse. Apoi, ne vom putea relaxa la soare, vom avea timp liber pentru inot si snorkeling si eventual, vom putea observa delfinii. Dupa-amiaza, transfer la hotel. Cazare la Hotel Radisson Resort Marjan Island 4* sau similar.

Ziua 7: Zi libera in Ras al Khaimah

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si pentru a va bucura de facilitatile hotelului din Ras Al Khaimah.

Cazare la Hotel Radisson Resort Marjan Island 4* sau similar.

Ziua 8: Ajman – Sharjah – Dubai – Bucuresti

Mic dejun si check-out. Vom porni intr-un tur ghidat in Ajman si in Sharjah. Vom vizita Muzeul National Ajman aflat intr-unul dintre cele mai vechi forturi din Emiratele Arabe Unite, construit la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Expozitiile prezinta viata de zi cu zi a localnicilor din trecut si artefactele descoperite in zona. In Sharjah, vom admira magnifica moschee Al Noor, situata pe Cornisa Al Buhaira si Moscheea Regelui Faisal, cea mai mare moschee din Sharjah. Vom vizita Muzeul Civilizatiei Islamice, in ale carui expozitii vom observa piese din intreaga lume musulmana. Transfer catre Aeroportul din Dubai (DWC) pentru imbarcare pe zborul charter cu destinatia Bucuresti.

*Grup minim: 30 de platitori
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Dubai – Bucuresti, zbor direct cursa charter
  • Bagaj de mana si bagaj de cala
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • 7 nopti cazare hoteluri 4* cu mic dejun inclus astfel:
    • 3 nopti in Dubai, hotel Signature Tecom 4* sau similar
    • 1 noapte in Abu Dhabi, hotel Aloft 4* sau similar
    • 3 nopti in Ras al Khaimah, hotel Radisson Resort Marjan Island 4* sau similar
  • Excursiile, tururile si vizitele prevazute in program:
    • Tur de oras vechiul Dubai si plimbare cu abra
    • Tur de oras modernul Dubai inclusiv Burj Khalifa
    • Tur de oras Abu Dhabi si vizitarea palatului prezidential Qasr Al Watan
    • Tur de oras Al Ain si vizitarea fostului palat al fondatorului statului
    • Tur de oras Fujairah si vizitarea fortului Fujairah
    • Vizitarea Muzeului National din Ajman
    • Tur de oras Sharjah cu vizitarea Muzeului Islamic
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice: Burj Khalifa (platforma de observatie de la etalul 124), Palatul prezidential Qasr al Watan din Abu Dhabi, fostul palat al fondatorului statului din Al Ain, Muzeul National din Ajman, Muzeul Islamic din Sharjah
  • Ghizi locali
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Bacsisul pentru sofer si ghizii locali: 5 euro/persoana/zi (se achita la fata locului)
  • Excursiile optionale
  • Biletele de intrare la alte obiective turistice decat cele mentionate la servicii incluse
  • Taxele de oras in Dubai si Ras Al Khaimah: 4.50 USD camera / noapte (se achita la receptie)

EXCURSII OPTIONALE:

Se achita la fata locului agentiei locale si se organizeaza de catre aceasta pentru minim 20 de platitori.

  • Safari in Desert cu cina BBQ: 65 USD/persoana
  • Croaziera Dhow cu cina in Dubai Marina: 70 USD/persoana (puntea superioara)
  • Croaziera Musandam Dibba Oman cu pranz inclus: 75 USD/persoana

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie:

  • Pasaport romanesc simplu, cu o valabilitate de minimum 6 luni de la data intrarii pe teritoriul statului.
  • Atentie! Pasaportul temporar romanesc nu este recunoscut de autoritatile statului, iar politia de frontiera nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pasaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborurile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Destinatie: Emiratele Arabe Unite

Durata: 7 nopti

Plecari: 29 noiembrie, 13 decembrie, 24 ianuarie 2025, 21 februarie 2025, 7 martie 2025, 21 martie 2025

Transport AVION | 8 zile, 7 nopti |

Descopera Emiratele Arabe Unite cu un super circuit!


Descriere circuit

PRINCIPALELE ATRACTII INCLUSE:

  • Vechiul Dubai si plimbare cu Abra
  • Dubaiul modern: Dubai Marina, Palm Jumeirah, Dubai Mall
  • Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume
  • Abu Dhabi si Moscheea Sheikh Zayed – una dintre cele mai mari din lume
  • Al Ain si Fujairah
  • Sharjah si Ajman
  • Sejur in Ras al Khaimah

Itinerariu:  Dubai – Abu dhabi – Al Ain – Fujairah – Ras al khaimah – Sharjah - Ajman –dubai

Date de plecare: 29.11.2024, 13.12.2024, 24.01.2025, 21.02.2025, 07.03.2025, 21.03.2025

PROGRAM:

Ziua 1 : Bucuresti – Dubai

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni pentru imbarcare pe zborul charter  cu destinatia Dubai. Aterizare pe Aeroportul DWC (Dubai World Central), intalnire cu ghidul local si transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Signature Tecom 4* Dubai, recent renovat, ideal localizat intr-o zona animata plina de baruri si restaurante in inima Tecom, aproape de statia de metru  sau similar.

Ziua 2: Tur de oras vechiul Dubai – Desert Safari

Mic dejun. Insotiti de ghidul local vom porni intr-un tur al vechiului Dubai, in care vom putea descoperi istoria bogata a orasului si traditiile localnicilor. Vom admira  Moscheea Jumeirah si Palatul Zabeel, apoi vom ajunge in partea veche a orasului, in cartierul Al Fahidi si ne vom opri la Muzeul Dubai. Vom traversa Dubai Creek cu abra, ambarcatiunea traditionala si vom vizita pietele de condimente si de aur. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie sau excursie optionala Safari in Desert, cu cina BBQ. Desertul este una dintre principalele atractii ale emiratului, iar un safari in masinile 4X4 reprezinta o experienta unica. La apus, ne vom opri pentru a fotografia peisajul si vom ajunge la o tabara unde vom fi intampinati cu cafea si curmale. Plimbarea cu camila si tatuajele cu henna nu vor lipsi. Ne vom bucura de o cina cu mancare preparata pe gratar (BBQ) si de un spectacol cu dansuri traditionale, sub cerul instelat. Transfer inapoi in oras.  Cazare la Hotel Signature Tecom 4* Dubai sau similar.

Ziua 3: Tur de oras Dubai – orasul modern – Burj Khalifa

Mic dejun. Azi, in cadrul turului de oras cu ghid local, vom admira simbolurile orasului modern: zgarie-norii, Dubai Marina cu atmosfera sa cosmopolita si Insula Palmier Jumeirah  - cea mai mare insula artificiala din lume, cu iconicul hotel Atlantis, unde vom face un stop fotografic. Apoi, vom vizita un souk traditional cu piese artizanale - Souk Madinat Jumeirah, continuam cu Dubai Mall – cel mai mare mall din lume, iar in final, vom putea observa panorama impresionanta a orasului de la etajul 124 al celei mai inalte cladiri din lume – Burj Khalifa. Cladirea de 828 m a fost inaugurata in anul 2010 si detine de atunci mai multe recorduri. Intoarcere la hotel. Seara, optional, Croaziera cu cina pe un vas traditional – Dhow. Bucurati-va de o croaziera de 1,5 ore pe apele calme ale Dubaiului, in timp ce delectati cu privelistile incredibile ale cladirilor emblematice ale orasului frumos iluminate, la bordul unui dhow traditional arabesc din lemn, decorat cu lumini colorate. In timp ce navigati, rasfatati-va cu o cina internationala somptuoasa tip bufet, cu bauturi nelimitate si o selectie larga de mancaruri. Cazare la Hotel Signature Tecom 4* Dubai sau similar.

Ziua 4: Dubai – Abu Dhabi

Mic dejun. Insotiti de ghidul local, vom descoperi capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, aflata la mica distanta de Dubai si vom vedea cum acest oras maiestuos imbina cu talent trecutul antic cu prezebtul modern. Mareata Moschee Sheikh Zayed – o minune arhitecturala si una dintre cele mai mari moschee din lume, ne va uimi cu siguranta, apoi vom ajunge in Piata Union care expune piese reprezentative ale culturii Emiratelor Arabe prin intermediul unor sculpturi si apoi ne vom opri pe Cornisa ce se intinde de-a lungul apei. Vom vizita Heritage Village pentru a descoperi trecutul bogat si colorat al emiratezilor si vom putea achizitiona suveniruri din Mall-ul Abu Dhabi Marina. Turul se va incheia cu vizitarea impunatorului palat prezidential Qasr Al Watan, cunoscut drept cel mai nou reper cultural al orasului. Acesta gazduieste birourile Presedintelui, Vicepresedintelui si al Printului Mostenitor al Abu Dhabi. Transfer la hotel in Abu Dhabi si timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Aloft Abu Dhabi 4* sau similar.

Ziua 5: Abu Dhabi – Al Ain – Fujairah – Ras Al Khaimah

Mic dejun. Astazi excursia continua catre Al Ain, o fermecatoare oaza in desert si al doilea cel mai mare oras din Emiratul Abu Dhabi. Al Ain este un centru al agriculturii si un oras universitar. Dupa o plimbare pe sub palmierii de curmal, vom vizita fostul palat al fondatorului statului, Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, transformat azi intr-un muzeu unde vom putea admira fostele sale dormitoare si spatiile de locuit, precum si expozitii interesante si o colectie de portrete de familie. Vom vizita apoi Fortul Al Jahili, construit in 1891 pentru a proteja orasul si palmierii pretiosi, iar excursia de azi va continua catre Fujairah, unde vom vizita Al Bidya, una dintre cele mai vechi moschei, Heritage Village cu casele si barcile sale traditionale si Fortul Fujairah. Transfer catre Ras al Khaimah si cazare la Hotel Radisson Resort Marjan Island 4* sau similar. 

Ziua 6: Excursie optionala – Croaziera Musandam Dibba Oman

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a va bucura de facilitatile hotelului din Ras Al Khaimah sau optional Croaziera Musandam Dibba Oman. In drumul catre granita cu Omanul (este necesar pasaportul valabil cel putin 90 de zile), vom admira Muntii Hajar si Golful Dibba. Vom avea parte de o croaziera pe o ambarcatiune traditionala dhow si ne vom bucura de ceaiurile arabesti cu care vom fi intampinati. Vom admira frumusetea muntilor si a pesterilor, plajele Haffa si Golful Ziggy. De asemenea, vom inota in apele cristaline si vom participa la un pranz arabesc, cu baturi racoritoare, apa minerala si fructe incluse. Apoi, ne vom putea relaxa la soare, vom avea timp liber pentru inot si snorkeling si eventual, vom putea observa delfinii. Dupa-amiaza, transfer la hotel. Cazare la Hotel Radisson Resort Marjan Island 4* sau similar.

Ziua 7: Zi libera in Ras al Khaimah

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si pentru a va bucura de facilitatile hotelului din Ras Al Khaimah.

Cazare la Hotel Radisson Resort Marjan Island 4* sau similar.

Ziua 8: Ajman – Sharjah – Dubai – Bucuresti

Mic dejun si check-out. Vom porni intr-un tur ghidat in Ajman si in Sharjah. Vom vizita Muzeul National Ajman aflat intr-unul dintre cele mai vechi forturi din Emiratele Arabe Unite, construit la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Expozitiile prezinta viata de zi cu zi a localnicilor din trecut si artefactele descoperite in zona. In Sharjah, vom admira magnifica moschee Al Noor, situata pe Cornisa Al Buhaira si Moscheea Regelui Faisal, cea mai mare moschee din Sharjah. Vom vizita Muzeul Civilizatiei Islamice, in ale carui expozitii vom observa piese din intreaga lume musulmana. Transfer catre Aeroportul din Dubai (DWC) pentru imbarcare pe zborul charter cu destinatia Bucuresti.

*Grup minim: 30 de platitori
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.

SERVICII INCLUSE :

  • Bilet de avion Bucuresti – Dubai – Bucuresti, zbor direct cursa charter
  • Bagaj de mana si bagaj de cala
  • Taxele de aeroport si combustibil (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
  • 7 nopti cazare hoteluri 4* cu mic dejun inclus astfel:
    • 3 nopti in Dubai, hotel Signature Tecom 4* sau similar
    • 1 noapte in Abu Dhabi, hotel Aloft 4* sau similar
    • 3 nopti in Ras al Khaimah, hotel Radisson Resort Marjan Island 4* sau similar
  • Excursiile, tururile si vizitele prevazute in program:
    • Tur de oras vechiul Dubai si plimbare cu abra
    • Tur de oras modernul Dubai inclusiv Burj Khalifa
    • Tur de oras Abu Dhabi si vizitarea palatului prezidential Qasr Al Watan
    • Tur de oras Al Ain si vizitarea fostului palat al fondatorului statului
    • Tur de oras Fujairah si vizitarea fortului Fujairah
    • Vizitarea Muzeului National din Ajman
    • Tur de oras Sharjah cu vizitarea Muzeului Islamic
  • Biletele de intrare la obiectivele turistice: Burj Khalifa (platforma de observatie de la etalul 124), Palatul prezidential Qasr al Watan din Abu Dhabi, fostul palat al fondatorului statului din Al Ain, Muzeul National din Ajman, Muzeul Islamic din Sharjah
  • Ghizi locali
  • Insotitor de grup

NU SUNT INCLUSE :

  • Asigurarea storno si medicala (recomandata)
  • Bacsisul pentru sofer si ghizii locali: 5 euro/persoana/zi (se achita la fata locului)
  • Excursiile optionale
  • Biletele de intrare la alte obiective turistice decat cele mentionate la servicii incluse
  • Taxele de oras in Dubai si Ras Al Khaimah: 4.50 USD camera / noapte (se achita la receptie)

EXCURSII OPTIONALE:

Se achita la fata locului agentiei locale si se organizeaza de catre aceasta pentru minim 20 de platitori.

  • Safari in Desert cu cina BBQ: 65 USD/persoana
  • Croaziera Dhow cu cina in Dubai Marina: 70 USD/persoana (puntea superioara)
  • Croaziera Musandam Dibba Oman cu pranz inclus: 75 USD/persoana

INFORMATII UTILE

Documente de calatorie:

  • Pasaport romanesc simplu, cu o valabilitate de minimum 6 luni de la data intrarii pe teritoriul statului.
  • Atentie! Pasaportul temporar romanesc nu este recunoscut de autoritatile statului, iar politia de frontiera nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pasaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.

Cazarea si programul excursiei:

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, insa intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie si confort.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. Pentru ocuparea de 3 adulti, se vor confirma camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila.
  • Distributia camerelor se face de catre receptia hotelurilor; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre calator la receptie, asistat de insotitorul de grup. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Persoanele care calatoresc singure, dar nu doresc sa achite suplimentul de camera single, pot opta pentru partaj in camera dubla, situatie in care vor imparti camera cu un alt calator din grup, de acelasi sex, aflat in aceeasi situatie. Daca pana la plecare nu gaseste partaj, calatorul se poate retrage din contract fara penalizari sau va achita suplimentul de camera single.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii referitoare la zborurile incluse in pachet:

  • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce modificari zborurilor contractate pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de retur. Agentia organizatoare va informa calatorii asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
  • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Recomandam efecturea check-in-ului on-line inainte de prezentarea la aeroport.
  • Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.