Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

Ți-ai rezervat vacanța și îți faci planul de călătorie sau îți dorești să rezervi o vacanță, dar nu știi ce poți face în destinațiile preferate?

Am pregătit un TOP 3 activități populare și inedite de făcut în cele mai cerute destinații de vacanțe de către turiștii Travis Tourism.

Verifică lista constant, pentru a vedea noutățile!

Skiathos

Bootstrap Image Preview

🛳 O 𝗽𝗹𝗶𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗰𝘂 𝘃𝗮𝗽𝗼𝗿𝘂𝗹 te va face să te îndrăgostești de această zonă. Combinația superbă dintre mare și munte te delectează cu peisaje mirifice.

🏖 Și dacă îți dorești să vezi cea mai faimoasă plajă din zona, 𝗞𝗼𝘂𝗸𝗼𝘂𝗻𝗮𝗿𝗶𝗲𝘀 este aceea: nisip auriu, apă de o culoare ireală și o vegetație aparte.

🕍 𝗞𝗮𝘀𝘁𝗿𝗼 este locul în care istoria este la ea acasă și în care vei vedea ruinele orașului medieval construit pe vârf de stâncă.

Rezervă vacanța!

Malta

Bootstrap Image Preview

🕍 Bucură-te de istoria locului, dar și de o arhitectură aparte cu o plimbare prin capitala Maltei, 𝗩𝗮𝗹𝗹𝗲𝘁𝗮.

🛳 O croazieră în 𝗟𝗮𝗴𝘂𝗻𝗮 𝗔𝗹𝗯𝗮𝘀𝘁𝗿𝗮̆, 𝗖𝗼𝗺𝗶𝗻𝗼, este tot ce ți-ai putea dori într-o zi însorită. Culoarea amețitoare a apei te va cuceri!

🌅 Un 𝗮𝗽𝘂𝘀 privit de pe stâncile de la 𝗗𝗶𝗻𝗴𝗹𝗶 𝗖𝗹𝗶𝗳𝗳𝘀 îți va oferi un adevărat spectacol de culori, iar peisajul îți va tăia respirația.

Rezervă vacanța!

Antalya

Bootstrap Image Preview

🏖 Terasele 𝗣𝗮𝗺𝘂𝗸𝗸𝗮𝗹𝗲, denumite și Palatul de Bumbac, reprezintă locul în care natura te va surprinde cu ale sale minunății: terase albe și ape termale de un turcoaz ireal.

🚣 𝗥𝗮𝗳𝘁𝗶𝗻𝗴 alături de prietenii tăi, iar adrenalina ta va fi la cote maxime.

🧗‍♂️ Parcul Tematic 𝗧𝗵𝗲 𝗟𝗮𝗻𝗱 𝗼𝗳 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀, situat în Belek, este locul iubitorilor de aventură. Te poți bucura de parcuri de aventuri sau acvatice, restaurante, hotel special pentru cei mici, baruri, zonă de mall și multe altele.

Rezervă vacanța!

Sharm El Sheikh

Bootstrap Image Preview

🏖 Încăntă-ți privirea cu frumoasa culoare a apei și relaxează-te la soare, pe 𝗽𝗹𝗮𝗷𝗮̆, fără griji.

🕍 𝗘𝘅𝗰𝘂𝗿𝘀𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗶̂𝗻 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗮𝘂𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗰𝗲, precum Orașul Vechi sau Piața Veche, te încarcă cu o energie plăcută și vei vedea cum trăiesc localnii.

🐟 Iar dacă-ți dorești să găsești peștișorul de aur și să-ți pui trei dorințe, 𝘀𝗰𝘂𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲 reprezintă soluția.

Rezervă vacanța!

Hurghada

Bootstrap Image Preview

🌊🪂 Pregătește-te de adrenalină, dar și de peisaje de vis cu 𝗣𝗮𝗿𝗮𝘀𝗮𝗶𝗹𝗶𝗻𝗴, zbor cu parașuta deasupra mării;

🚙 O excursie 𝗦𝗮𝗳𝗮𝗿𝗶 trebuie să fie pe lista ta într-o astfel de destinație: aventură, distracție și multe poze wow;

🐟 Iar dacă-ți dorești să găsești peștișorul de aur și să-ți pui trei dorințe, 𝘀𝗰𝘂𝗳𝘂𝗻𝗱𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲 reprezintă soluția.

Rezervă vacanța!

Barcelona

Bootstrap Image Preview

🚶 O 𝗽𝗹𝗶𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲 pe bulevardul pietonal 𝗟𝗮 𝗥𝗮𝗺𝗯𝗹𝗮, cu magazine, terase, cafenele și restaurante, e activitatea cu care trebuie să începi vacanța;

🕍 𝗢𝗽𝗲𝗿𝗲𝗹𝗲 arhitectului catalan, Antonio 𝗚𝗮𝘂𝗱𝗶, sunt cu adevărat remarcabile și uimitoare, având un stil aparte și nemaintâlnit în lume;

🏖 O zi de relaxare pe cea mai populară plajă a zonei, 𝗕𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹𝗼𝗻𝗲𝘁𝗮, este bine venită.

Rezervă vacanța!

Santorini

Bootstrap Image Preview

🚶 O 𝗽𝗹𝗶𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲 pe străzile labirint din 𝗙𝗶𝗿𝗮 va fi o adevărată plăcere. Marea te va înconjura, iar clădirile albe, care respectă aceeași arhitectură, te vor cuceri.

🌅 Dacă vrei să te îndrăgostești de acest loc, atunci un 𝗮𝗽𝘂𝘀 𝗶̂𝗻 𝗢𝗶𝗮 este tot ce ai nevoie.

🏖 𝗣𝗹𝗮𝗷𝗮 𝗞𝗮𝗺𝗮𝗿𝗶, denumită și 𝗽𝗹𝗮𝗷𝗮 𝗻𝗲𝗮𝗴𝗿𝗮̆, este specială și diferită de alte plaje din lume, datorită nisipului negru, cu pietricele, de origine vulcanică.

Rezervă vacanța!

Bodrum

Bootstrap Image Preview

🚶 O 𝗽𝗹𝗶𝗺𝗯𝗮𝗿𝗲 prin 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝘃𝗲𝗰𝗵𝗶 te va scoate din rutina resortului. Străduțele pavate, pline de flori, de cafenele, restaurante, dar și de magazine cu suveniruri te vor cuceri.

🎭 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗔𝗻𝘁𝗶𝗰, construit încă din secolul al IV-lea î.Hr., îți va pune la dispoziție, pe lângă găzduirea spectacolelor de excepție, și o vedere spectaculoasă la mare.

🏰 𝗖𝗮𝘀𝘁𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗦𝗳𝗮̂𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗣𝗲𝘁𝗿𝘂, ridicat de cavalerii din Rhodos în urmă cu 500 de ani, are o istorie și o poveste speciale, pe care merită să le afli într-o astfel de vacanță.

Rezervă vacanța!