Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SEA PUERTO RESORT


Descriere

Booking.com - Bine 7.0 Complex de vacanta, situat in statiunea Puerto de la Cruz din Tenerife, dispune de 390 camere cu vedere spre ocean sau spre Teide. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 90 km.

Localizare:

Complexul este situat in statiunea Puerto de la Cruz din Tenerife. Orasul Orotava se afla la 5,5 km fata de hotel, iar piscinele “Lago Martinez” se afla la 1,5 km distanta. Distanta pana la aerportul international Reina Sofia este de 90 km.

Facilitati Hotel:

Hotelul este recomandat atat familiilor, cuplurilor cat si grupurilor si dispune de numeroase facilitati precum: restaurant de tip bufet cu preparate locale dar si international, bar la piscina, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, piscina interioara ( deschisa in perioada noiembrie – aprilie ), centru-SPA, Jacuzzi, masaj, sala de fitness, teren de tenis, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, sala de conferinta, programe de divertisment, internet wi-fi gratis in receptie, serviciu spalatorie/curatatorie, serviciu rent-a-car.

Facilitati Camere:

Camerele sunt prevazute cu balcon sau terasa, aer conditionat, telefon, uscator de par si contra-cost seif, acces internet wi-fi in camera, televizor, minibar.

Sport si Divertisment:

Hotelul dispune de numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber: 2 piscine exterioare, piscina interioara ( deschisa in perioada noiembrie – aprilie), piscina pentru copii, sala de fitness, teren de tenis, tenis de masa, mini-club copii, loc de joaca pentru copii, programe de divertisment.

Drinks & Food:

Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului de tip bufet care le ofera turistilor preparate locale cat si preparate internationale. Turistii pot servi bauturi dar si diverse gustari pe parcursul zilei la barul aflat in apropierea piscinei.

Facilitati copii:

Copiii beneficiaza de o piscina destinata lor, spatiu de joaca dar si de un mini-club unde copiii pot fi lasati pe mana staffului experimentat unde vor avea parte de multa distractie si de multe jocuri interactive (10:00 – 18:00).

Spa & Welness:

Centrul SPA reprezinta o oaza de relaxare pentru turisti si cuprinde baie turceasca, tratamente corporale si faciale, diferite tipuri de masaj, jacuzzi, sala de fitness.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.