Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe plaja Dominicus, Catalonia Bayahibe - All Inclusive se află la 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului La Romana. Acest complex elegant oferă petreceri in fiecare seară și WiFi gratuit.

Sporturi nautice, lecții de dans și sporturi organizate sunt disponibile la Catalonia Bayahibe. Oaspeții se pot relaxa cu un masaj de la centrul spa cu servicii complete sau se pot inota in piscină.

Fiecare cameră de la acest complex din Republica Dominicană include un balcon și un minibar. Sunt mobilate cu ventilator de tavan și TV prin cablu.

Bucătăria internațională este servită la restaurantele din Bayahibe. Există, de asemenea, mai multe magazine de gustări și 4 baruri, inclusiv un bar cu sucuri naturale.

Aeroportul Internațional La Romana este la 15,7 km de All-Inclusive Catalonia Bayahibe. Clubul de golf La Estancia se află la 15 minute de mers cu mașina de proprietate.

Proprietatea iși rezervă dreptul de a preautoriza cardul de credit utilizat pentru efectuarea rezervării pentru suma totală a rezervării, ca garanție.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie