Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sun Island Resort& Spa(Nalaguraidhoo)


Descriere

Sun Island Resort & Spa se află în Maamigili și pune la dispoziție cazare de 5 stele, vedere la malul mării, restaurant, bar și grădină. Acest complex de 5 stele are WiFi gratuit, o zonă de plajă privată și room service. La complex, oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, o recepție cu program non-stop și program de divertisment seara. Unitățile acestui complex includ un aparat de cafea. Sun Island Resort & Spa oferă unele camere cu vedere la mare, iar camerele au balcon. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, seif și TV. Proprietatea servește mic dejun tip bufet sau continental. Sun Island Resort & Spa pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis de masă, biliard și darts la complex, iar zona este populară pentru ciclism. Dhigurah este la 14 km de Sun Island Resort & Spa, iar Vakarufalhi se află la 15 km de proprietate.

Localizare Hotel

Dhigurah este la 14 km de Sun Island Resort & Spa, iar Vakarufalhi se află la 15 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Sun Island Resort & Spa se află în Maamigili și pune la dispoziție cazare de 5 stele, vedere la malul mării, restaurant, bar și grădină. Acest complex de 5 stele are WiFi gratuit, o zonă de plajă privată și room service. La complex, oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, o recepție cu program non-stop și program de divertisment seara.

Proprietatea servește mic dejun tip bufet sau continental.

Sun Island Resort & Spa pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii. Oaspeții pot juca tenis de masă, biliard și darts la complex, iar zona este populară pentru ciclism.

Facilitati Camere

Unitățile acestui complex includ un aparat de cafea. Sun Island Resort & Spa oferă unele camere cu vedere la mare, iar camerele au balcon. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, seif și TV.

 

Standard Beach Bungalow

Dimensiune 35 m²

Bungaloul include o zonă de relaxare pentru 2 persoane, un TV cu canale prin cablu şi DVD player, precum şi o baie cu duş.

Water Villa

Dimensiune 73 m²

Construit pe picioroange fixate în lagună, acest spaţios bungalou oferă o terasă la soare privată şi un bideu.

Sun Villa

Dimensiune 46 m²

Această cameră dublă are aer condiţionat, minibar și balcon.

Two Bedroom Family Beach Villa

Dimensiune 104 m²

Această cameră dublă are aer condiţionat, minibar și balcon.

 Sunset Beach Villa

Dimensiune 41 m²

Această cameră dublă este prevăzută cu aer condiţionat, minibar şi balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie