Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquarius Hotel


Descriere



Descriere

Aquarius hotel se afla in continua dezvoltare pentru a tine pas cu cerintele turistilor ofera o gramada de facilitati in interior si exterior. Este un punct excelent de plecare pentru a vizita diverse atractii turistice pe care le ofera frumoasa insula Zakynthos.

Localizare

Hotelul este situat intr-o zona linistita cu mult spatiu verde in jur in localitatea Vassilikos. Plaja se afla la 200 m, iar barurile si restaurantele la aproximativ 150 m. Transferul de la aeroport dureaza aproximativ 55 minute.

Facilitati hotel

Are un numar de 36 camere dispuse pe doua etaje spatioase si modern aranjate. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, telefon, seif, baie cu dus, uscator de par, serviciu de perne.

La exterior hotelul ofera o piscina, bar si snack bar pentru a servi gustari proaspete si bauturi racoritoare. Sezlonguri si umbrelele sunt incluse.

Parcare privata este disponibila in cadrul hotelului. Internet Wifi in toate zonele publice.

Contra cost se pot asigura: serviciu de transfer si taxi, servirea micului dejun in camera, check-in dupa ora 14 si check-out inainte de ora 12.

Website

https://hotelaquarius.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.