Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Montana


Descriere



Hotel MONTANA va asteapta in centrul orasului Viseu de Sus cu un decor unic, camere spatioase, eleganta si servicii de inalta calitate.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, uscator de par, telefon. Numar total camere: 16 Duble: 15 - 11 camere cu pat matrimonial si 4 camere cu 2 paturi. Apartamente: 1
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 120 de locuri, parcare proprie - pazita, internet - wireless, terasa, bar. Servicii: room service, trezire la ora solicitata, curatatorie, spalatorie.
Locatie:
Hotel MONTANA este amplasat in centrul orasului Viseu de Sus, mocanita de pe Valea Vaserului fiind in imediata apropiere.
Atractii turistice:
Mocanita de pe Valea Vaserului, Muntii Rodnei, Muntii Maramuresului, bisericile din lemn din Maramures, statiunea Borsa.
Politici:
Check-in: ora 14:00. Check-out: ora 12:00.
Servicii masa:
Restaurantul cu specific romanesc si international ofera un meniu variat ce satisface cele mai exigente gusturi si preferinte.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.