Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen Azzuro


Descriere

Localizare:
Hotel Carmen Azzuro este excelent amplasat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar si cu acces la plaja si dig.

Dotari camere:
Hotelul pune la dispozitie 128 de camere duble elegante si confortabile, dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, balcon si conexiune de internet Wi-Fi. De asemenea, hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare.
Servicii masa:

1. Mic dejun= in regim bufet suedez- varietate bogata de preparate calde si reci- apa, bauturi racotitoare, ceai, cafea incluse .
2. Demipensiune = mic dejun in regim bufet suedez+pranz/cina in regim a-la-carte pe baza unei incarcari electronice pe card - feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala insotite de salate, fructe si deserturi. Bauturile nu sunt incluse.

3.Pensiune completa = mic dejun in regim bufet suedez+pranz+cina in regim a-la-carte pe baza unei incarcari electronice pe card - feluri diversificate din bucataria romaneasca si internationala insotite de salate, fructe si deserturi. Bauturile nu sunt incluse.

Servicii incluse:
Acces la piscina exterioara care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane - se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vara, bucurandu-se de muzica live.
Programe speciale pentru copii si adulti- se vor desfasura in imediata vecinatate a piscinei .
Loc de joaca pentru copii - amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata
Internet wireless este disponibil in intregul hotel i este gratuit.
Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
Sala de conferinta;
Camera de bagaje.

Facilitati Copii:

Intr-o camera dubla se accepta cazarea pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta intre 0 si 12 ani (neimpliniti). Camerele duble presupun un pat matrimonial cu posibilitatea inchirierii a unui singur pat suplimentar( fotoliu extensibil).Se pot face si exceptii in cazul in care adultii isi dau acordul in scris asupra asumarii spatiului din camera, pentru a nu exista reclamatii ulterioare legate de acest aspect, cu incasarea serviciilor suplimentare corespunzatoare varstei copiilor. Se accepta si cazarea pentru 3 adulti doar in cazul in care se achita un loc intreg pentru cazare si masa pentru a treia persoana adulta.
Se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al copiilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.