Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTELCARMEN este situat la 50 m de plaja si ofera bucuria unui sejur relaxant pe ritmul valurilor, dar si acces rapid la magazine, farmacie, restaurante si alte puncte de interes. A fost complet renovat in anul 2018 si va ofera toate conditiile unui hotel de 3 stele+ . Hotel Carmen este amplasat intr-o zona linistita si va pune la dispozitie 166 camere duble si 5 apartamente elegante si spatioase. Anul acesta se deschide corpul B renovat in totalitate.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si locuri de parcare.
Situat excelent in mijlocul statiunii Venus, poate fi alegerea ideala pentru cei care doresc petrecerea unei vacante linistite si relaxante.
Nu accepta animale de companie.

Servicii incluse:
Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 50 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vara, bucurandu-se de muzica live.
La un sejur de minim 7 nopti, turistii care achizitioneaza pachetul cu pensiune completa, vor avea parte de o surpriza placuta asigurata de unitatea noastra.
Loc de joaca pentru copii - amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata.
Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
Camera de bagaje.

MASA: restaurant propriu 3*
Mic dejun - bufet suedez
Demipensiune - pranz sau cina (optional) in regim meniu fix si un pahar de bautura/persoana vin, bere, apa, suc.
Pensiune completa - pranz si cina in regim meniu fix si un pahar de bautura/persoana - vin, bere, apa, suc.

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor SMART, frigider, telefon, baie in camera cu dus, balcon dotat cu masuta si scaune si internet.
Facilitati copii
Facilitati copii
IIn camera cu 2 adulti:
- 0 - 6.99 ani, gratuit fara pat suplimentar si beneficiaza de mic dejun;
- 1 copil 7 - 11.99 ani gratuit fara pat suplimentar si achita 50% din masa;
- 2 copii 7 - 11.99 ani, primul copil are gratuitate, al 2-lea achita patul suplimentar 46 lei/zi in extrasezon si 69 lei/zi in sezon, dar primesc un singur pat suplimentar si cate 50% din masa;
- 12 - 17.99 ani achita patul suplimentar 69 lei/zi in extrasezon si 92 lei/zi in sezon, cu pat suplimentar si masa integral.
- 2 copii 12 - 17.99 ani, primul copil are gratuitate la cazare, dar achita masa integral, al 2-lea achita patul suplimentar 80.5 lei/zi in extrasezon si 115 lei/zi in sezon, cu pat suplimentar si masa integral. Este permis acest lucru doar cu acordul scris al titularului pentru a lua la cunostinta ca spatiul camerei permite adaugarea unui singur pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.