Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen Azzuro (fostul LIDIA)


Descriere

Fostul hotel Lidia, CARMEN AZZURO, este un hotel scaldat de lumina soarelui si briza marii in fiecare dimineata, beneficiind de o pozitie deosebita pe malul marii. Acesta imbina utilul cu placutul, fiind situat chiar in centrul statiunii, pe strada principala, dar cu acces la plaja si dig. De la oricare dintre cele cinci nivele complet renovate in 2019, aveti senzatia ca plutiti deasupra valurilor. Aveti la dispozitie 124 de camere duble elegante si confortabile.

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul este dotat cu lift, loc de depozitare bagaje si loc de parcare, bar de zi si terasa si este ideal pentru turistii care doresc cazare pe malul marii si apreciaza linistea statiunii Venus.
Nu accepta animale de companie.
MASA: restaurant propriu 3*
Mic dejun - in regim bufet suedez. Demipensiune - pranz sau cina (optional) in regim bufet suedez sau a la carte.
All Inclusive - mic dejun, pranz si cina in regim bufet suedez.
IN SEZON (15.07-31.08):
All Inclusive - mic dejun, pranz si cina - bufet suedez cu bauturi incluse, respectiv apa, suc, bere la draft, vin rosu,alb sau roze (pachet unic oferit). Nu sunt incluse bauturile spirtoase.
Servicii incluse:
Acces la piscina exterioara (data estimata de deschidere 01.07.2021) care are un design modern si o zona special amenajata pentru copii cu tobogane - se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
Reducere acordata la achizitia sezlongurilor pe plaja Bali, situata la 100 metri de hotel pe plaja mare a statiunii;
Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vara, bucurandu-se de muzic live.
La un sejur de minim 7 nopti, turistii care achizitioneaza pachetul cu pensiune completa, vor avea parte de o surpriza placuta asigurata de unitatea noastra .
Programe speciale pentru copii - se vor desfasura in imediata vecinatate a piscinei .
Parc de joaca pentru copii - amplasat in gradina hotelului, copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, balansoare si trambuline - distractie garantata.
Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
Camera de bagaje.
Precizari Oferta Sarbatori Pascale in cadrul Hotelului Carmen Azzuro 4*, Venus:
-copii cu varsta inte 0 si 17,99 ani impliniti - beneficiaza de gratuitate la cazare cu pat suplimentar si masa in regim all inclusive.
-asiguram in cadrul ofertei transport gratuit catre Vama Veche si retur cursa pentru ora 22:30, optional 05:30.
-cina festiva -02.05.2021- cu produse traditionale.
-Internet wireless disponibil in intregul hotel - gratuit.
-Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
-Camera de bagaje.

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor SMART, frigider, telefon, balcon si internet.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 6.99 ani, gratuit fara pat suplimentar si beneficiaza de mic dejun;
- 1 copil 7 - 11.99 ani gratuit fara pat suplimentar si achita 50% din masa;
- 2 copii 7 - 11.99 ani, primul copil are gratuitate, al 2-lea achita patul suplimentar 57.5 lei/zi in extrasezon si 92 lei/zi in sezon, dar primesc un singur pat suplimentar si cate 50% din masa;
- 12 - 17.99 ani achita patul suplimentar 80.5 lei/zi in extrasezon si 115 lei/zi in sezon, cu pat suplimentar si masa integral.
- 2 copii 12 - 17.99 ani, primul copil are gratuitate la cazare, dar achita masa integral, al 2-lea achita patul suplimentar 80.5 lei/zi in extrasezon si 115 lei/zi in sezon, cu pat suplimentar si masa integral. Este permis acest lucru doar cu acordul scris al titularului pentru a lua la cunostinta ca spatiul camerei permite adaugarea unui singur pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.