Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Becali Hotel(fostul hotel INTER) dispune de plaja privata.
BECALI HOTEL este situat in centrul statiunii Venus,pe malul marii, avand acces direct la plaja.
Construit pe 5 etaje pune la dispozitia turistilor 69 camere duble, 10 camere family si 12 apartamente . Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, aproape toate camerele hotelului au vedere spre mare.

Va informam ca incepand cusezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul dispune derestaurant, bar, terasa, centru SPA, rampa acces persoane cu dizabilitati, lift, piscina exterioara cu apa de mare, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, internet, ponton plutitor, beach bar.
Piscina
Piscina exterioara a hotelului este una dintre cele mai frumoase piscine din statiunea Venus fiind alimentata cu apa sarata.

Plaja
Plaja privata delimiteaza un spatiu special amenajat pentru oaspetii hotelului, cu sezlonguri si umbrele de cea mai buna calitate. Am ales de asemenea cele mai gustoase cocktailuri si muzica de cea mai buna calitate de care va puteti bucura pe plaja sau la Hotel Inter Venus.


SPA&beauty
Centrul Spa & Beauty va invita sa intrati intr-o atmosfera relaxanta si armonioasa. Tratamentele in Centrul Spa & Beauty revigoreaza si relaxeaza organismul, stimuleaza circulatia, ard caloriile si remodeleaza corpul, facilitand scaderea greutatii corporale. Centrul Spa & Beauty va ofera pe langa intimitate, discretie si profesionalism, o varietate bogata de tratamente traditionale si exotice, dintre care amintim hammam-ul, masajul cu pietre fierbinti, un real antidot pentru stresul cotidian. De asemenea, va stam la dispozitie cu o gama larga de tratamente cosmetice la care folosim produse de top.
Restaurante
Intr-o ambianta unica de relaxare, hotelul va pune la dispozitie doua restaurante: Restaurant Inter si RestaurantInter Del Mar, cu doua saloane de lux, ce continua linia de arhitectura si design a hotelului, imbinand, totodata, cele mai rafinate specialitati culinare traditionale si internationale, preparate de bucatari experimentati, toate dublate de atentia si profesionalismul personalului.
Restaurantul Inter Del Mar
Meniul sofisticat si divers imbina specialitati culinare traditionale si internationale, preparate de bucatari consacrati, care vor transforma momentul intr-o experienta savuroasa unica. Toate se imbina perfect cu design-ul interior.
Restaurantul Inter

Beach Bar
Locul perfect pentru a va relaxa, Beach Bar-ul este situat pe plaja. Aflandu-se alaturi si foisorul, acesta este locul perfect pentru cocktail-urile de dinainte sau de dupa cina.Consumatia este contra cost.
Serviciiincluse: room-service, xerox, fax, transportul bagajelor la si de la camera, parcare pazita (in limita locurilor disponibile), spalatorie, inchiriere autoturisme, camera de bagaje, sali de conferinte dotate pentru orice tip de eveniment, scaun pentru copii in restaurant etc.

Servicii masa
MASA:restaurant propriu compus din trei saloane cu o capacitate totala de 160 locuri si serveste o gama bogata de preparate din bucataria internationala si regionala. Localul se continua la exterior cu o terasa moderna, care ofera o panorama frumoasa asupra marii.
Mic dejun - bufet suedez inclus in tariful de cazare. Pranz si cina a la carte, se poate contracta doar la receptie.

Dotari camere
Camerele duble standard 5*pot fi cu pat matrimonial sau 2 paturi separate (twin). Camerele beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, AC, telefon, televizor, internet, minibar. Numar maxim de persoane admise in camera este de 2 adulti si un copil de maxim 14 ani.

Camera familyeste formata din doua camere duble interconectate, dotate cu paturi matrimoniale. Camerele beneficiaza de vedere laterala la mare, balcon, AC, telefon, televizor, internet, minibar. Numarul maxim de persoane admisa este de 4 adulti. Suprafata camerelor este de 40mp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.