Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei este locul unde confortul dumneavoastră este asigurat de cele mai bune servicii şi facilităţi şi unde va puteti bucura de o ambianţă caldă, relaxantă şi rafinată, indiferent că sunteţi intr-o excursie sau din motive de afaceri. Situat in inima frumoasei staţiuni Vatra Dornei, la baza Partiei Parc, Hotelul Dorna pune la dispoziţia dumneavoastră 40 spaţii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Deluxe, apartamente Deluxe si Suite Superior.

Centrul Wellenss & Spa cu piscină incălzită, saună umedă, saună uscată, sală de fitness este doar una dintre facilităţiile cu care răsfăţăm orice vizitator.

Restaurantul cu capacitate de 140 locuri vă invită să serviţi bunătăţiile casei preparate.

Statiunea Vatra Dornei, supranumita si Perla Bucovinei, este situata la o altitudine de 802 m in Depresiunea Dornelor, la 112 km distanta de Suceava si 89 km de Bistrita Nasaud, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna. Regiunea Dornelor este ferita de vanturi fiind aparata de Carpati care ocrotesc zona. Zona are un climat temperat continental de nuanta alpina, cu o temperatura medie anuala de 4,5 grade C.

Precipitatiile bogate si relieful sub forma de terase au favorizat dezvoltarea unei intinse panze freatice, care iese la lumina sub forma de izvoare cu apa minerala. Se poate spune ca aici ne aflam intr-o adevarata imparatie a apelor minerale, exploatate si industrial la Poiana Negri, Sarul Dornei si Floreni.

Vatra Dornei este cunoscuta ca o statiune pentru toate varstele, adresandu-se atat persoanelor care doresc sa-si fortifice organismul prin ascensiunile montane sau prin sporturile de iarna, sau care doresc sa se odihneasca intr-un bioclimat tonic stimulent cu influenta benefica asupra sistemului nervos. Pentru refacerea sanatatii Vatra Dornei ofera factori naturali de cura cum sunt:

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.