Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DINTRE SALCII


Descriere

Pensiunea este situata pe malul drept al canalului Uzlina, fiind inconjurata pe trei laturi de apa.
Aspectul traditional al caselor din Delta Dunarii, zugravite in alb- albastru, a fost modelul in decorarea pensiunii. Acoperisul din stuf, realizat cu migala si cu multe eforturi de echipe de mesteri locali este ,pentru proprietarii pensiunii, un motiv de mandrie. Se contribuie, astfel, la pastrarea unor traditii stravechi, se ajuta comunitatea locala, se folosesc materiale din natura.
La malul apei exista o frumoasa gradina de legume, absolut necesara aici, atat de departe de orice magazin. Numerosi gutui plantati alaturi si pe malul apei, dau suficiente fructe pentru gemul delicios servit la micul dejun.
Natura, liniste, relaxare, mancare traditionala, sunt punctele forte ale locatiei.
Sala de mese are capacitatea de 40 de locuri, la care se adauga 30 de locuri la terasa si foisorul la malul apei.Modul de servire a mesei - meniul pensiunii (nu se ofera a la carte)
Se ofera mancaruri traditionale din peste, desigur, sau din carne ori legume conform cerintelor oaspetilor. Se gateste zilnic, asa ca intr-o gospodarie, iar cei ce au mancat la pensiune nu uita sa laude deserturile casei.
Constructia initiala, o casa de vacanta pentru relaxarea unei familii si a prietenilor iubitori de balta si peste, a devenit in cativa ani o mica pensiune ce doreste sa personalizeze contactul omului cu natura, aducandu-va aproape de spiritul si viata linistita a acestor locuri.
Capacitatea de cazare se compune din 3 camere duble ( pat matrimonial ), 7 camere twin ( 2 paturi ), 1 suita ( 2 camere twin cu hol si baie intre ele ).
Facilitati pensiune : acces internet wi-fi, sala de mese, living, jocuri ( masa de tenis, sah,table ), apa calda, aer conditionat in toate spatiile de cazare si masa, terasa si 2 foisoare la malul apei, curte, piscina, sezlonguri, umbrele si bazin de pescuit, loc de joaca pentru copii, parcare proprie la mal, gratuit, ambarcatiuni ( catamaran, barci cu motor, barci cu rame ).
Pensiunea Casa dintre salcii, sat Uzlina, comuna Murghiol, este situata pe bratul Sfantu Gheorghe, pe malul canalului Uzlina, care se continua cu ansamblul de lacuri Uzlina, Isac, Isacel, Chiril, canalul Litcov.
Distanta Tulcea-Murghiol este de aproximativ 40 de kilometri. De la Murghiol se merge cu barca cu motor sau salupa pana la pensiunea Casa dintre salcii.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.