Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRE GALA

   Playa De Las Americas


Descriere



Localizare

Hotelul este situat in Playa de las Americas si este amplasat la o distanta de aproximativ 100 metri de plaja (aproximativ 3 minute de mers pe jos față de plajă). Aeroportul Tenerife Sur se afla la o distanta de 15 km fata de hotel, iar Aeroportul La Gomera la 47,7 km. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Parcul Siam (700 m), Golf Las Americas (900 m), Safari Shopping Centre (1,2 km), San Eugenio Shopping Centre (1,3 km), Aqualand (1,4 km), La Pinta Beach (1,6 km), Gran Sur Shopping Centre (2,5 km).

Facilitati hotel

Restaurantul hotelului Gala oferă mese în stil bufet. De asemenea, există un bar lângă piscină şi un cocktail-bar. Oaspeţii se pot relaxa pe terasa Chill-Out a hotelului Gala, cu vedere la Oceanul Atlantic şi la Insula Gomera. Centrul SPA are o piscină interioară mare şi asigură diverse tratamente de hidroterapie şi masaj. În plus, există o cadă cu hidromasaj şi o zonă de fitness. Există şi un club pentru copii. Lounge-ul cu TV se bucură de acces gratuit la internet WiFi, iar la recepţie sunt disponibile calculatoare cu acces la internet, la un cost suplimentar.

Hotelul dispune si de urmatoarele dotari si servicii dupa cum urmeaza: terasa, gradina, spa si centru de wellness, solar, sala de fitness, sauna, business centre, săli de conferinţă şi petreceri, snack bar, restaurant (bufet), mic dejun în cameră, bar, lounge/cameră cu TV comună, aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), închirieri auto, camere izolate fonic, seif, lift, camere de familie, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, ziare, room service, schimb valutar, check-in/check-out express, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv.

Facilitati camere

Camerele hotelului au un decor simplu şi plăcut si sunt spatioase, luminoase si confortabile. Acestea  au balcon/terasa cu vedere la zona inconjuratoare si dispun de baie privata cu cada si dus, uscator de par, halat și papuci de casă, calculator conectat la internet, aer conditionat, mini-bar si seif contra cost, birou, televizor LCD.

Activitati/Divertisment

Hotelul oferă programe de divertisment seara şi o serie de activităţi în timpul zilei cum ar fii: scufundări, drumeţii, club pentru copii, animatori, darts, tenis de masă, biliard, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, teren de golf (la maxim 3 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
Bar
Restaurant
Parcare
Schimb valutar
Centru Spa & Wellness
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Fitness
Camera pentru bagaje
AC ( aer conditionat )
Camere familii
Lift
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Piscina interioara
Loc de joaca pt copii