Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complex Hamangia - Hotel Mondial va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de camere:

Camera Matrimoniala

Dotari camera matrimoniala: aer conditionat, apa calda non stop, mini bar, tv, internet wi-fi, cada cu hidromasaj

Restaurant
Daca dorii sa petrecei momente deosebite, fie o cina romantica sau pur i simplu pentru a avea un pranz linitit, dar delicios restaurantul hotelului Mondial - Baia reprezinta alegerea perfecta.

Crama
Crama Noastra si-a propus promovarea vinurilor romanesti de calitate - in special vinurile romanesti ale micilor producatori, dar nu ignora nici apetitul clientilor romani pentru vinurile de import - la crama existand o selectie de vinuri de autor din Ungaria, Spania si Italia.
Astfel, fiecare client are ocazia sa guste, sa cunoasca, sa aleaga si sa cumpere vinul potrivit cu orice ocazie din viata si sa patrunda in lumea atat de frumoasa a vinului si vinificatiei. Degustarile sunt insotite de povestea fiecarei podgorii si a vinurilor prezentate. La degustari nu lipseste branza asortata sortimentelor de vin.

Sala de conferinta
Cand avei intalniri la Baia in contexte de afaceri, fie clienti, parteneri, potentiali clienti sau angajati, acest lucru implica intotdeauna o mare responsabilitate.
Daca trebuie sa convingeti partenerii dumneavoastra despre rentabilitatea unui proiect, sa convingeti clientii dvs. sau potentialii clienti ca ceea ce aveti de oferit este cel mai bun lucru pe care il pot obine, sau pentru a crete increderea i loialitatea angajatilor prin traininguri periodice, evenimentul organizat de dvs. trebuie sa fie un succes complet. Hotel Mondial - Baia are solutia perfecta pentru un eveniment de succes complet.
Piscina
Piscina noastra de relaxare in forma dreptunghiulara, care se adancete treptat spre interior, cu oglinda apei la nivelul piscinei ofera posibilitate de joaca, joc cu mingea, dar i de inot. Loc de de joaca pentru copii
Ii respectam pe cei mici si de aceea am creat special pentru ei un loc de joaca unde se pot simti in largul lor.

Salon de nunti
Pentru a celebra un moment important din viata dumneavoastra, fie ca este vorba despre nunta dvs., botezul unui copil, o aniversare, o petrecere corporate, o conferinta a companiei dvs., va asteptam intr-o ambianta placuta la Salonul-Restaurant Hotel Mondial
Facilitati cazare

bar
camera proprie
ferma proprie
foisor in curte
gradina / curte
gratar/barbeque
internet wireless
loc amenajat de joaca
piscina
plata cu cardul
restaurant
sala de conferinte
terasa
TV in living

Facilitati camere

aer conditionat
baie cu jacuzzi
baie in camera
frigider in camera
incalzire centrala
internet in camera
TV in camera

Servicii

organizari evenimente

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.