Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotelurile Delta sunt singurele hoteluri din Tulcea care iti pun la dispoziie camere cu balcon cu vedere la Dunare i acces gratuit la Centrul Spa cu piscina interioara. Accesul in parcare ai in Hotelul Delta cladirea A se face din Strada Isaccei prin parcarea cu bariere automate.
Ii punem la dispozitie 71 camere de cazare la standard de 3*, dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului in cladirea A, dintre care 62 Camere Standard cu pat dublu sau doua paturi separate si 9 Camere ideale pentru trei persoane.


Accesul in parcare i in Hotelul Delta 4 stele se face din sensul giratoriu pentru cladirea B si din strada Isaccei (parcarea cu bariere), pentru cladirea A. Iti punem la dispoziie 140 de spatii de cazare dispuse pe 6 nivele situate deasupra mezaninului, in 2 corpuri de cladire, dintre care 5 apartamente Junior Suite, 7 camere DeLuxe, 3 camere Superioare, 121 Camere Standard si 4 camere Standard Comunicante pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora. Indiferent de alegerea facuta, iti oferim cea mai buna experienta de relaxare si o autentica mostra de ospitalitate intr-un hotel de patru stele in Tulcea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.