Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL VICTORIA


Descriere

Cladirea Hotelului VICTORIA a fost construita in anul 1907, in stil baroc si a fost renovata de curand pastrandu-si elementele de arhitectura veche, dar imbinand totusi clasicul cu modernul.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada -sau dus, internet, uscator de par, telefon.
Numar total camere: 15 - duble, triple si apartamente junior.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - pentru micul dejun, internet, pastrare obiecte de valoare, receptie deschisa nonstop, camere pentru nefumatori, seif, camera de bagaje, aer conditionat.
Servicii: trezire la ora solicitata, room service, spalatorie, serviciu de calcatorie, schimb valutar, inchirieri biciclete, lustruire pantofi, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator.

Locatie:
Hotel VICTORIA este situat in centrul istoric al orasului Timisoara pe o straduta care face legatura intre Piata Unirii si Piata Victoriei.

Atractii turistice:
Bastion Gallery, Muzeul de Arta Timisoara, Opera Nationala Romana, Teatrul National Timisoara, Muzeul Banatului, Castelul Huniazilor, Muzeul Satului Banatean.

Politici:
Check- in: incepand cu ora 14.00
Check- out: pana la ora 11.00

Servicii masa:
micul dejun se asigura in salonul special amenajat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.