Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL REGHINA BLUE


Descriere

Hotelul REGHINA BLUE combina eleganta, sarmul si comfortul modern pentru a oferi o experienta de neuitat celor pe care ii gazduieste.
Cele 4 stele ale hotelului sunt o garantie a serviciilor de calitate oferite de un personal dedicat si prietenos.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, balcon, internet - wireless, LAN, uscator de par, telefon, oglinda cosmetica, birou.
Numar total camere: 48
Duble: 42 - din care 37 camere cu pat matrimonial si 5 camere cu doua paturi.
Apartamente: 1 - tip penthouse.
Apartamente junior: 5

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 80 locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, animalele de companie acceptate, bar, terasa, gradina japoneza, lift, camera de bagaje, aer conditionat.
Servicii: spalatorie, calcatorie, room service, secretariat pentru oamenii de afaceri, rent a car, transfer de la aeroport, serviciu de trezire la ora solicitata.

Locatie:
La numai 2 km de centrul Timisoarei, Hotelul REGHINA BLUE este foarte aproape de Universitatea Politehnica si de gara.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu. Restaurantul de inalta clasa, impreuna cu terasa, care inconjoara minunata gradina japoneza, creeaza locul perfect pentru organizarea de evenimente speciale.

Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti):
- un copil cu varsta pana la 10 ani beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar
- un copil cu varsta peste 10 ani (sau un adult) achita 90 de lei / noapte, cu pat suplimentar
- se accepta 2 copii in camera cu 2 adulti, unul cu varsta pana la 10 ani gratuit, fara pat suplimentar, al doilea achita 90 de lei / noapte, cu pat suplimentar.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - 1 Sala de conferinta cu o capacitate de 85 de locuri in aranjament teatru si 1 Salon Protocol cu o capacitate de 11 locuri in aranjament sala de sedinta, dotate cu: video proiector, ecran de proiectie, flip chart, sistem de sonorizare, microfoane wireless, whiteboard, LCD, control individual al climatizarii, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.