Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLACK SEA PARADISE


Descriere

Localizare: in prima linie de hoteluri. A fost construit in anul 2007.
Capacitate: o cladire de 4 etaje cu 10 studiouri, 18 apartamene 1 dormitor
Facilitati: conexiune internet Wi-Fi (cca 1 eur / zi), parcare (contra cost, in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Studio (42 mp): canapea extensibila, kitchineta, vase si tacamuri, ceainic electic, plita electrica, cuptor cu microunde, toaster, frigider, aspirator, aer conditionat, masa de calcat, fier de calcat, masina de spalat, TV, conexiune la internet (cca 1 eur /zi), baie cu dus, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu gresie.
Apartament 1 dormitor (70 mp): pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, usa intermediara intre dormitor si living, kitchineta, vase si tacamuri, ceaininc electric, toaster, plita electrica, cuptor, cuptor cu microunde, aspirator, frigider, masa de calcat, fier de calcat, masina de spalat, TV, conexiune la internet (cca 1 eur /zi), baie cu dus, stand uscator de rufe, balcon, podeaua este acoperita cu gresie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.