Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel CARAIMAN


Descriere

HOTEL CARAIMAN este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o pozitionare extrem de centrala, cu o deschidere larga catre Parcul Dimitrie Ghica si cu o priveliste spectaculoasa asupra muntilor Bucegi. Casino-ul din Sinaia, Hotel Palace, centrul comercial al orasului sau Manastirea Sinaia se afla la o distanta de cateva minute de mers pe jos.
Acesta are 71 camere (10 garsoniere si 61 camere duble si single).
Dotari si servicii
Cladirea, construita in stil neo-clasic romanesc in anul 1881, este monument inscris in Patrimoniului National, clasa A.
Hotelul are un restaurant cu specific romanesc, sali de conferinte, terasa de vara, spalatorie si curatatorie proprie, salon de infrumusetare, seif la receptie si parcare proprie.
Restaurant: doriti o masa traditionala romaneascae Atunci, alegeti restaurantul hotelului Caraiman din Sinaia!
Aici, stilul arhitectonic clasic romanesc creaza un ambient deosebit in care va puteti delecta cu o varietate de preparate traditionale romanesti care indeplinesc cele mai exigente gusturi. Bauturile sunt selectate cu mare atentie din zone reprezentative ale tarii.
Cele doua saloane ale restaurantului hotelului Caraiman, cu o capacitate de 140 locuri, reprezinta locul ideal pentru organizarea de evenimente: mese festive, banchete, petreceri sau receptii.
Corporate: Salile de conferinta sunt echipate cu aparatura moderna: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.
Regele Carol I este situata la ultimul etaj al hotelului, luminata natural cu o suprafata de 115 mp:
- capacitate minima 40 locuri in U shape
- capacitate maxima 70 locuri in aranjament teatru
Regina Maria, sala cu vitralii, este situata la ultimul etaj al hotelului, luminata natural cu o suprafata 38 mp:
- capacitate minima 15 locuri in U shape
- capacitate maxima 20 locuri in aranjament teatru
Regele Ferdinand este situata la primul etaj al hotelului, luminata natural cu o suprafata de 68 mp:
- capacitate minima 20 locuri in U shape
- capacitate maxima 40 locuri in aranjament teatru
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele Camerele matrimoniale/ twin de la hotel Caraiman sunt luminoase si linistite cu o zona de relaxare, baie, hol si spatii pentru depozitare.
Garsonierele sunt formate dintr-un living spatios, cu o canapea extensibila, hol, baie si un dormitor cu un pat dublu, Garsonierele de la Hotel Caraiman sunt optiunile favorite pentru familii care-si doresc o vacanta linistita, impreuna. Camerele sunt mobilate modern si toate garsonierele o priveliste minunata asupra imrejurimilor.
Camerele single pentru o persoana sunt luminoase si linistite. Sunt dotate cu pat dublu, spatii de depozitare, si tot confortul necesar petrecerii unui sezon reusit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.