Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Dolphin

   Sfantu Gheorghe Tulcea


Descriere

Aceasta proprietate este la 8 minute pe jos fata de plaja. Dolphin Camping se afla intr-o zona pitoreasca din Rezervatia Delta Dunarii, la mai putin de 2 km de Marea Neagra si ofera bungalouri din lemn, cu vedere la plaja si acces gratuit la un cinematograf in aer liber.

Toate bungalourile mobilate functional au intrare privata, un patio mic si acces la 2 bai comune, dotate cu dus si toaleta. De asemenea, sunt disponibile dusuri in aer liber.

Campingul Greewn Dolphin 3* este format din casute, locuri de campare, grupuri sanitare comune ( separate pe sexe), locuri special amenajate pentru servirea mesei si spatii de agrement.


Casuta are capacitate de 2 locuri( 2 paturi), iar locurile de campare sunt pentru 1-3 sau 4-6 persoane ( corturile sunt aduse de catre turisti).

Dolphin Camping are un restaurant a la carte, magazin, fast food, bar si o terasa in aer liber, unde oaspetii pot luat masa sau se pot relaxa.

Accesul la proprietate se face exclusiv cu barca. Oaspetii care sosesc cu masina pot parca in orasul Murighiol. Serviciul de transfer este disponibil la un cost suplimentar si dureaza aproximativ 1 ora.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.