Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN VILLAGE

   Sfantu Gheorghe Tulcea


Descriere

ComplexGreen Village 4 stele este construit la Sfantu Gheorghe - locul unde Dunarea sevarsa in Marea Neagra. Datorita acestui lucru, oaspetii complexului pot imbinain aceeasi vacanta plaja de la malul marii cu excursiile pe canalele Deltei sipartidele de pescuit.
Inconjurat de o salba de mici lacuri, cu vedere din camere fie spre mare fiespre Dunare, cu natura practic facand parte din el, Complex Green Village isipropune sa asigure oaspetilor sai vacante pline de liniste si relaxare.
Complexul ocupa o suprafata totala de 30.000 mp si este format din 8 vileindividuale dispuse in 4 zone cu nume specifice (Egreta, Pelicanul, Starcul Albsi Lebada), 3 restaurante, sala de cinema cu proiectii in fiecare seara,biblioteca, terase, sala de fitness, jacuzzi, salon de masaj, ambarcatiuni, bazanautica, piscina, ponton, pajiste, sali de conferinte, etc.
Dotarigenerale
- 89 camereduble si 40 apartamente
- restaurante, terase
- sala de fitness, jacuzzi, masaj
- piscina
- baza nautica, ponton
- sala de cinema, biblioteca
- sali de conferinte
Dotaricamere
Camereleduble(25-40 mp) au mobilier din lemn de bambus, aer conditionat, televizor, baiproprii, minibar, internet wireless, balcon.
Apartamentelesunt formate din living (20 mp, parter) si dormitor (15 mp etaj), terasa si auaceleasi dotari ca si camerele duble.
Servicii
Alte servicii:Organizare excursii in Delta Dunarii, vizionare de filme in fiecare seara,canotaj pe Dunare, acces gratuit la Marina pentru cei care vin cu ambarcatiuniproprii etc.
Acces Complex Green Village: cu masina pana la Tulcea sau Murighiol +fluvial cu barcile Navrom sau cu barcile rapide ale complexului (la cerere,contra-cost).
Facilitati
Piscina InternetSala conferinta Restaurant Aer conditionat Balcon Sala fitness Jacuzzi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.