Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Q Resort and Spa este situat inoraselul Sacele, la numai 6 km de Brasov, inconjurat de natura magnifica.
Q Resort and Spa are receptie cuprogram nonstop si WiFi gratuit in toate zonele sale.
Proprietatea este inconjurata de muntisi padure, oferind cazare in camere confortabile, cu dotari de calitate.Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la o zona de spa, centru de fitness,camera pentru copii si o sala de jocuri. Centrul spa cuprinde diferite tipuride saune si piscine. Terapiile sunt oferite contra cost.
De asemenea, complexul arerestaurant. Restaurantul excelent are o capacitate de pana la 200 de persoanesi cu siguranta poate satisface cele mai exigente gusturi, servind preparatedin bucataria traditionala romaneasca, precum si din bucataria internationala.De asemenea, oaspetii pot juca tenis de masa i biliard.


In plus, exista o terasa spatioasa,cu o capacitate de 300 de locuri, unde se ofera divertisment de calitate pentruo atmosfera de neuitat, in timpul verii.


1. Cabana Chalet HM este dotata cupropriul refugiu de relaxare. jacuzzi in aer liber, incalzit, sauna si terasa.
Cabana are 6 camere, o micabucatarie pentru prepararea cafelei sau micului dejun i un living cu elementedecorative, sculptate, din lemn masiv. Din living nu putea lipsi semineul,special construit pentru a va aduna in jurul lui.

2. Bungalou pentru 4 persoane, 2camere, 2 bai, living, terasa. Bungalou este alcatuit din doua dormitoare cubai proprii, living comun cu TV, minibar, plus terasa de 50 mp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.