Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Pensiunea Casa Anca este situata intr-un loc minunat plamadit de Dumnezeu, la poalele padurii, pe strada Canionului nr.15, in localitatea Timisul de Jos (Sacele), zona Dambul Morii, judetul Brasov, la un kilometru de borna kilometrica 158 (Coordonate GPS : N 45,588328, E 25,643367)
Aflata la doar 3 km distanta de orasul Brasov, Casa Anca va asteapta cu un confort atent gandit, intr-un peisaj natural de poveste, cum numai Dumnezeu stie a plamadi.
Indiferent de anotimpul ales, pensiunea are farmecul sau, fie inconjurata de flori si verdeata, fie de zapada pufoasa si brazi impodobiti cu nea.
Pensiunea Casa Anca dispune de 6 camere, din care 3 camere cu pat matrimonial si 3 camere twin, fiecare cu grup sanitar si terasa proprie, avand o capacitate totala de 12 locuri de cazare.
Pensiunea dispune de urmatoarele dotari: sauna de 3 locuri, sufragerie cu semineu si sistem Home Cinema, o bucatarie complet utilata, o sala de servit masa, un teren de tenis/fotbal, masa de ping-pong, jocuri medievale, gratar zidit, gradina cu foisor si complex de joaca pentru copii, parcare privata gratuita, internet wireless. Pensiunea poate pune la dispozitie si o sala multifunctionala cu o capacitate de 12 locuri, dotata cu videoproiector, ideala pentru a organiza conferinte, team-buildinguri, workshop-uri si chiar petreceri.Tariful include TVA si taxa de sedere si confera acces la:
o bucatarie complet utilata, sala de mese, gratar acoperit in curte, 2 foisoare, teren de tenis/fotbal, masa de ping-pong, sauna, living cu semineu si home-cinema, loc de joaca pentru copii, parcare.
TERMENI SI CONDITII DE CAZARE
Check-in se face in ziua inceperii sejurului, intre orele 16-20
Check-out se face in ziua de sfarsit a sejurului, pana la ora 11
In interiorul casei este interzis fumatul si accesul cu animale de companie
Fumatul este permis exclusiv pe terasele exterioare si in foisoare.Fiecare cemra are si o terasa proprie.













Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.