Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HERMANNSTADT HOUSE


Descriere

Hermannstadt House este situata in centrul istoric al orasului Sibiu, la doar 350 de metri de Turnul Sfatului. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Aceasta proprietate are design cu elemente rustice si decor modern. Hermannstadt House are decor in nuante de culori calde, tavan original cu grinzi, mobilier din lemn si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Patul king-size este fabricat din lemn de arbore de cauciuc.

Bucataria este dotata cu un cuptor cu microunde, plita electrica, frigider, cuptor, prajitor paine, fierbator apa si masina de spalat. Deasemenea, se ofera ceai si cafea din partea casei.

Se asigura si articole de toaleta gratuite.

Hermannstadt House ofera un serviciu de transfer la/de la aeroport, la cerere. In fata cladirii exista o parcare gratuita cu supraveghere video.

Piata Mare este la 300 de metri. Aeroportul Internaional din Sibiu este situat la 4,7 km de proprietate.

Adresa: Str. Victor Todorosan, nr. 3

Apartament 4 pers: 50mp - Acest apartament are dormitor cu 2 paturi duble si bucatarie cu zona de luat masa, masina de spalat si mobilier din lemn.

Apartament 6 pers: 55mp - Acest apartament are 1 dormitor cu pat dublu si canapea extensibila si 1 dormitor cu canapea extensibila si zona de servit masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.