Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Marine hotel


Descriere

Exceptional 9.6 Booking.com Hotelul nou este situat in Platamonas, in portul de agrement, aproape de toate obiectivele turistice din zona, inconjurat de magazine, restaurante si cafenele. Recomandat cuplurilor si amatorilor de vacanta activa. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul nou si modern se afla in portul de agrement din Platamonas, in apropiere de magazine, restaurante si cafenele. Castelul din Platamonas este la cca 2.6 km, iar aeroportul din Salonic este la cca 70 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, sala TV comuna, lift, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, stand de ziare, room service, calcatorie, curatatorie, spalatorie, parcare privata in apropiere (gratuit, este nevoie de rezervare), acces gratuit la internet WIFI, restaurant, snack bar, bar, inchiriere biciclete, loc de joaca pentru copii. Contra cost: scufundari, caiac, pescuit.

Facilitati camere

Toate camerele au acces gratuit la internet WIFI, TV satelit, aer conditionat, minibar, seif, telefon, baie cu dus, uscator de par, halat de baie.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune (cina meniu). Hotelul are un restaurant, un snack bar si un bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.