Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO MARINE - Platamonas


Descriere

Descriere hotel:
Hotelul Porto Marine se afla in Platamonas, la 43 km de Larisa si pune la dispozitie terasa la soare si restaurant, care serveste mancaruri mediteraneene. Oaspetii pot sa savureze o gama de bauturi racoritoare la bar.
Descriere camere:
Toate camerele au TV cu ecran plat. Fiecare camera pune la dispozitie terasa. Unele camere ofera vedere la mare sau orasul Platamonas. Oaspetii beneficiaza de halate de baie, papuci, seif si fier de calcat. Hotelul ofera WiFi gratuit si parcare privata gratuita. Suitele includ cada cu hidromasaj si semineu.
Facilitati:
Proprietatea pune la dispozitie receptie deschisa non-stop. Un loc de joaca pentru copii se afla chiar langa proprietate. In timpul verii, croaziere cu barca sunt disponibile la un cost suplimentar. Proprietatea poate sa aranjeze pescuit cu pescari locali la un cost suplimentar.
In zona din jur puteti opta pentru o gama de activitati, cum ar fi scufundari si ciclism. Hotelul ofera serviciul de inchirieri auto. Elatochori este la 48 km de Hotelul Porto Marine, iar Paralia Katerinis se afla la 31 km. Aeroportul Salonic este la 137 km.
Descriere masa:
Mic Dejun / Demipeniune

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.