Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olympus Thalassea


Descriere

Exceptional 9.5 Booking.com Hotelul se afla la 150 m de plaja cu nisip din Paralia, fiind alegerea perfecta pentru tineri si cupluri. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla la 150 m de plaja cu nisip din Paralia. Langa hotel se afla un supermarket si un restaurant, iar statia de autobus este la 100 m. Orasul Katerini este la 6 km, aeroportul din Salonic la cca 60 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie, depozitarea bagajelor, sala TV comuna, inchiriere masini, seifuri, lift, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, acces gratuit la internet WIFI, snack bar, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele au acces gratuit la internet WIFI, TV satelit, aer conditionat, telefon, frigider, seif, baie cu dus, apa si ciiocolata la sosire. Camerele standard au 21 mp si capacitatea maxima de 3 persoane, avand un pat dublu sau 2 paturi single si un fotoliu extensibil sau o canapea. Camerele Family au 26 mp, chicineta, un pat dublu si o canapea extensibila, avand capacitatea maxima de 4 persoane.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet. Hotelul are un snack bar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.