Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olympian Bay


Descriere

Descriere: Olympian Bay este un hotel situat ideal in una dintre cele mai frumoase statiuni de pe Riviera Olympului, Leptokaria. Cladirea principala dar si cele sapte blocuri in care se gasesc bungalow-uri, sunt inconjurate de o gradina frumoasa ce ofera liniste si relaxare oaspetilor. Familiile cu copii, cuplurile si grupurile de prieteni sunt bineveniti la acest hotel.
Tip masa: All Inclusive.
Localizare: Hotelul Olympian Bay se gaseste in statiunea Leptokaria la 7km distanta de cetatea Platamonas, la 16 km distanta fata de muntele Olymp, 25 km distanta fata de Katerini si 95 km distanta fata de orasul Salonic. Hotelul este construit langa plaja, la 1 km distanta fata de centrul statiunii.
Plaja: Plaja statiunii se gaseste in imediata apropiere a hotelului
Dotari camere: toate camerele la Hotel Olympian Bay au: A/C, TV , balcon/terasa, uscator de par,telefon, mini bar,seif, incalzire centralizata, baie cu dus.
Facilitati hotel: Hotelul Olympian Bay pune la dispozitia turistilor receptie, restaurant, room service, fax, serviciu de curatatorie, sala fitness, teren fotbal, teren de basket, 2 piscine, beach bar, pool bar, Wi-Fi, animatie, inchirieri masini.
Facilitati copii: piscina pentru copii, loc de joaca, program de animatie, baby sitting la cerere contra cost.
Clasificare agentie: 4*
Website: http://www.reahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.