Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Litohoro Olympus Resort


Descriere

Scor Booking - 8.8 Fabulos Lithoro Olympus Resort are un stil arhitectural unic, fiind construit din piatra, intr-un cadru natural linistit. Este recomandat cuplurilor, familiilor sau grupurilor de prieteni de orice varsta. Accepta animale de companie. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Lithoro Olympus Resort este localizat in Plaka Litochorou, la 2 km de Parcul National Muntele Olimp. Orasul Katerini este situat la 20 km, iar cea mai apropiata plaja se afla la 60 de metri distanta.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, Wi-Fi gratuit, room service, transport de la/ la aeroport, baby sitting, spalatorie, organizare excursii, centru de printare si fax, restaurant la care se pot servi preparate grecesti si mediteraneene, bar, piscina, spa, centru de business, sala de fitness, bar pe plaja, 2 piscine interioare incalzite cu jeturi de hidromasaj, sauna si paturi de relaxare, tratamente corporale, parcare privata gratuita, plaja privata, acces imediat la plaja.

Facilitati camere

Camerele au un design modern, sunt spatioase si luminoase si dispun de aer conditionat, incalzire, seif, mini-bar, TV satelit cu ecran plat, telefon, uscator de par, internet, dressing, vedere la Marea Mediterana, balcon spatios, vedere la muntele Olimp, jacuzzi, dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.