Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Danai (Olympic Beach)


Descriere

Descriere: Hotelul Danai a fost finalizat in anul 2010, fiind unul dintre cele mai moderne hoteluri din zona Pieria. Daca doriti o vacanta intr-un hotel nou, modern cu servicii bune, cu plaja nisipoasa catalogata Blue Flag, Hotel Danai este alegerea potrivita.
Tip masa: Demipensiune.
Localizare: Hotelul Danai este situat in statiunea Olympic Beach la 8 km distanta fata de orasul Katerini, la 2 km fata de statiunea Paralia Katerini si la cateva minute de plaja.Plaja: Plaja se gaseste in imediata apropiere a hotelului.
Dotari camere: Toate camerele la Hotel Danai au incalzire/aer conditionat, clima cu dispozitiv individual pentru controlul temperaturii, telefon cu linie directa, Tv prin satelit, minibar, uscator, seif, balcon.
Facilitati: Hotelul Danai pune la dispozitia turistilor: piscina, room service, spalatorie, internet corner, umbrele si sezlonguri, baby sitting la cerere, piscina in aer liber, curatenie de doua ori pe zi. De asemenea, hotelul Danai & Spa dispune de un bar si un restaurant; facilitati pentru organizarea de nunti si conferinte. Spa si sala de gimnastica, scufundari la cerere, fitness, sporturi acvatice la cerere.
Facilitati copii: piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca in aer liber, baby sitting la cerere contra cost.
Clasificare agentie: 4*
Website: http://hoteldanai.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.