Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EMERALD BEACH RESORT SPA


Descriere

Una dintre alegerile noastre de top din Ravda.
Emerald Beach Resort & Spa se afla intr-un parc natural frumos din orasul Ravda si ofera vedere la coasta Marii Negre. Complexul are piscina in aer liber si o piscina interioara. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la un centru spa cu sauna, baie turceasca si dus cu efect de ploaie, precum si la un centru de fitness. Acest complex ofera WiFi gratuit.


Toate apartamentele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, aer conditionat, zona de relaxare si balcon. Chicineta este dotata cu frigider si masa. Baia privata include cada, uscator de par si halate de baie.


Aparthotel Emerald Spa Resort are 2 terenuri de tenis, un loc de joaca si un teren de volei pe plaja. De asemenea, complexul are personal de divertisment, sali de conferinte si o sala de jocuri. Proprietatea asigura parcare gratuita. In apropiere sau pe plaja aveti la dispozitie o varietate de facilitati si activitati sportive, inclusiv sporturi nautice, scufundari, echitatie si excursii cu iahtul.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.