Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Katarino Spa - Razlog


Descriere

Localizare: Hotelul Katarino SPA este situat la poalele muntilor Rila, in zona pitoreasca Katarino, la 2 kilometri de Razlog si la 8 kilometri de Bansko.
Cazare: Katarino SPA ofera cazare in camere duble cu si fara balcon, apartamente junior, apartamente cu un dormitor si apartamente VIP. Cladirea hotelului cu patru etaje este deservita de trei lifturi. Incalzirea in lunile de iarna este centrala. Apa este si incalzita centralizat.
DBL 2+1 LUX FARA BALCON: Aprox 30 mp. Camerele duble dispun de un pat dublu sau doua paturi de o persoana, o canapea extensibila, un televizor cu canale prin cablu, un telefon, un seif, un minibar, un fierbator electric, cafea si ceai gratuite si o baie cu cada, o toaleta, un uscator de par si articole de toaleta. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 1 copil.
DBL 2+1 DELUXE: Aprox 30 de metri patrati. Camerele duble dispun de un pat dublu sau doua paturi de o persoana, o canapea extensibila, un televizor cu canale prin cablu, un telefon, un seif, un minibar, un ceainic electric, cafea si ceai gratuite, o baie cu o cada, un toaleta, un uscator de par si articole de toaleta si un balcon. Capacitatea maxima este de 2 adulti cu 1 copil.
JUNIOR SUITE 2+2: Aprox 40 mp. Suitele junior sunt formate dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu o canapea extensibila si o baie cu cada, toaleta, uscator de par si articole de toaleta si dispun de TV cu canale prin cablu, telefon, seif. , minibar si fierbator electric, cafea si ceai gratuite. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 3 adulti cu 1 copil.
APP 2+2 DELUXE: Aprox 45 de metri patrati. Apartamentele cu un dormitor sunt compuse dintr-un dormitor cu un pat dublu, living cu o canapea extensibila si o baie cu cada, toaleta, uscator de par si articole de toaleta si dispun de doua televizoare cu canale prin cablu, un telefon, un seif. cutie, minibar si fierbator electric, cafea si ceai gratuite. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 3 adulti cu 1 copil.
APP 2+0 VIP: Aprox 45 de metri patrati. Apartamentele VIP constau dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living si o baie cu cada, toaleta, uscator de par si articole de toaleta si dispun de TV cu canale prin cablu, telefon, seif, minibar. si un fierbator electric. Gratuit in camera - cafea, ceai, o sticla de vin Catarino, fructe. Dormitorul si camera de zi sunt separate printr-o usa. Capacitatea maxima este de 2 adulti.
APP 4+1 VILE VIHREN: Aprox 85 mp. Apartamentele cu doua dormitoare sunt in vile Vihren. Vilele sunt situate pe teritoriul complexului, pana la 200 de metri distanta de cladirea hotelului si sunt case familiale cu doua etaje, cu cate un apartament cu doua dormitoare pe etaj. Fiecare dintre apartamente este compus dintr-un dormitor cu un pat dublu, un al doilea dormitor cu doua paturi de o persoana, un living cu o canapea extensibila, o chicineta si o masa, o baie cu dus, toaleta, halat de baie, prosoape, papuci si articole de toaleta si o mica gradina separata sau o curte in apartamentele de la primul etaj si un balcon in apartamentele de la etajul doi si dispune de un televizor de 45 inchi cu sistem interactiv, un telefon, o cutie de valori, un mini bar, un semineu contra unei plati suplimentare de 20 BGN pentru o singura taxa si un fierbator electric, cafea si ceai gratuite. Dormitoarele si camera de zi sunt separate prin usi. Capacitatea maxima este de 4 adulti cu 1 copil.
Patutul de copii este disponibil gratuit si la cerere prealabila.
Hotelul este adaptat pentru gazduirea persoanelor cu dificultati de mobilitate.
Nu este permisa cazarea cu animale de companie.

Tariful include: cazare, micul dejun si cina, utilizarea gratuita a zonei termale din Hotelul Katarino SPA (piscina interioara - si in aer liber, pestera cu jacuzzi, camera de sare, sauna finlandeza, sauna Kiva, sauna cu infrarosu, baie de aburi aromata, baie de aburi cu vedere panoramica, laconiu, dusuri de aventura, tepidarium, fantana de gheata, fitness), transfer la statia de jos a teleschiului din Bansko (in timpul sezonului de schi), club pentru copii 3-13,99 (in orele de lucru), Wi-Fi, parcare exterioara (in functie de disponibilitate), depozit pentru schiuri.

*Cina de Revelion pe 31.12 inclus in tarif (obligatoriu) in restaurantul Katarino - 242,00 Euro per adult / 121,00 Euro pe copil (6-13,99) / copil 2-5,99 - gratuit, cu loc / copil 0-1,99 - gratuit, fara loc
*Cina de Reveion pe inclus in tarif 31.12. (obligatoriu) in restaurantul Mehanata - 306,00 Euro per adult / 153,00 Euro pe copil (6-13,99) / copil 2-5,99 - gratuit, cu loc / copil 0-1,99 - gratuit, fara loc


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.