Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL PIEMONTE, situat in statiunea turistica Predeal, pe DN1, clasificat la 4*, este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri.
Acesta ofera cazare in Predeal incepand cu anul 2007, in camere cu un inalt grad de confort, 62 spatii de cazare,dintre care 4 apartamente, restul camele duble twin/matrimoniale,superior/economy.
Dotari si servicii
Restaurantul Piemonte - avand o capacitate de 80 locuri , este locatia ideala in care puteti savura delicioasele preparate romanesti si internationale, special pregatite pentru oaspetii nostri, de catre maestrii bucatari. Ambianta clasic-intima a salilor de restaurant poate servi drept locatie pentru organizarea unor evenimente speciale.
Bar de zi - in barul de zi, cu o capacitate de 40 locuri, puteti savura cele mai fine bauturi si delicioase cocktail-uri, preparate cu grija de catre barmani cu experienta.
Predealul, statiune recomandata pentru vacantele in aer curat si liniste, ofera in acelasi timp si posibilitatea desfasurarii unor activitati de odihna activa:
Drumetii (marcate si omologate in Postavaru, Piatra Mare si Bucegi)
Plimbari cu bicicleta
Tenis de camp, mountain bike, bungee jumping, tiroliana, parapanta si ATV.
Plimbari calare pe traseele ce strabat dealurile din apropierea Predealului
Climatul montan din zona Valea Prahovei, cu verile racoroase si iernile frumoase, face ca statiunea Predeal sa fie de un real interes turistic in toate anotimpurile.
Orasul Predeal ofera privelisti incantatoare, fiind recomandat atat pentru recreere cat si pentru organizarea diverselor evenimente de afaceri.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Dotari camere
Fiecare camera este dotata cu seif si minibar, TV.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.