Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SILVER MOUNTAIN RESORT - ELEXUS


Descriere

Silver Mountain Resort raspunde perfect nevoilor celor care doresc sa se bucure de relaxare si confort in mijlocul naturii. Situat in proximitatea partiilor de schi, este alegerea ideala pentru cei pasionati de sporturile de iarna.

Silver Mountain Resort se adreseaza atat celor ce iubesc natura, cat si celor care cauta confortul si relaxarea. Complexul este format din patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camera la șase, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un centru spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata, masaj), un restaurant, un club, parcare subterana si supraterana, sali de conferinta.
Apartamentele, prin terasele generoase si spatiile largi vitrate, ofera o frumoasa priveliste asupra Masivului Postavaru, asupra partiilor si padurii din jur. Spatiile de cazare ofera conexiune la internet wi-fi, cablu tv, finisaje cu materiale de calitate superioara existand o delimitare perfecta intre zonele dedicate socializarii si cele dedicate odihnei.

Descriere camere:
Complex Silver Mountain este format din 4 cladiri cu spatii de cazare si 1 cladire multifunctionala unde sunt receptia, restaurantul si Centrul Spa, fara spatii de cazare. Accesul intre cladiri se face doar prin exterior.
Nici un apartament/camera nu dispune de chicineta sau bucatarie!

Spatii de cazare:
- 57 camere duble,
- 42 apartamente cu 2 camere (dormitor si living),
- 30 apartamente cu 3 camere ( 2 dormitoare si living),
- camere Family cu pat matrimonial si canapea neextensibila,
- Royal Junior suite si Deluxe Junior suite au semineu, canapea extensibila, smart TV, fierbator de apa, terasa, seif, minibar, cuptor cu microunde, singura diferenta intre suite este baia, tipul de cada este diferit. Royal Junior Suite are cada freestanding.
- One Bedroom Apartment – apartament la etajul 5 , in corpul D , cu dormitory si living cu canapea extensibila , 2 bai: 1 baie cu cada in dormitor si baie cu dus in living, balcon cu vedere la munte. Suprafata : 70 metri patrati.
- ADULT ONLY - Executive Double With Hot Tube & Mountain View – camera dubla executive cu jacuzzi propriu . Se afla la etajul 6 , are priveliste spectaculoasa asupra muntilor din jacuzzi. Terasa , baie cu dus. Suprafata 70 metri patrati
- ADULT ONLY - Deluxe Double With Hot Tube & Mountain View - camera dubla executive cu jacuzzi propriu . Se afla la etajul 6 , are priveliste catre padure din jacuzzi. Balcon , baie cu dus. Suprafata 60 metri.
- ADULT ONLY - Executive Double with Hot Tube & Mountain View - Camere dubla Executive,pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere la munte.
- ADULT ONLY - Deluxe Double with Hot Tube & Mountain View - Camere dubla Deluxe,pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere la munte.
- Junior Suite with Mountain View & Fireplace – Camere dubla, pat matrimonial, canapea extensibila, semineu, balcon cu vedere la munte.
- ADULT ONLY - Penthouse with Mountain View, Hot Tube & Fireplace - Apartament open space dispus pe 2 nivele, scara interioara, dormitor nivel superior, pat matrimonial, living nivel inferior, semineu, canapea, jacuzzi, balcon cu vedere la munte.
- ADULT ONLY - Penthouse Elexus - Postavaru Best Mountain View,Hot Tube & Fireplace - Apartament open space dispus pe 2 nivele, scara interioara, dormitor nivel inferior, pat matrimonial, semineu, jacuzzi, balcon cu vedere la munte, living nivel superior, canapea extensibila.

Dotari camere: TV, minibar, baie cu cada sau dus, balcon, internet wi-fi, uscator de par, seif.
Apartamentele sunt dotate cu televizor/plasma, telefon, minibar, internet Wi-Fi, terasa, grupuri sanitare cu cada sau dus si uscator de par; o parte cu living si dormitor, si o parte cu doua dormitoare si un living, fiecare cu grup sanitar propriu, terasa comuna.

Descriere facilitati:
Complexul este format din patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camera la șase, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata), un restaurant, un club, parcare subterana, sali de conferinta. Animale de companie permise contra unei taxe. Carnet de sanatate obligatoriu.

Atractii turistice:
Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu. Mic dejun sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa a-la-carte.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinta. Dotari: videoproiector, flipchart, dispune de lumina naturala, capacitate maxima 300 persoane (aranjament teatru).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
SPA
Sauna
Jacuzzi
Bar
Minibar
Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Conference room
Hairdryer
Fitness centre
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Heating
Soundproof rooms
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Pets allowed
Credit card accepted
Luggage storage
Meeting/Banquet facilities
Breakfast area
Dinner area

Locatie