Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul este situat la 50 metri de ski lift.
Capacitate: 53 studiouri, 55 apartamente 1 dormitor, 43 apartamente 2 dormitoare
Facilitati: hotelul de 4 etaje dispune de piscina interioara, jacuzzi, piano bar, bar, birou de schimb valutar, seif, lift, parcare (contra cost - cca 5 eur/zi, nu se poate garanta/rezerva din agentie).
Facilitati pentru copii: patut pentru infanti (contra cost - cca 5 eur / zi).
Este permis accesul cu animale de companie (50 eur / depozit)!
Apartament 1 dormitor (55mp): pat matrimonial sau 2 paturi, usa intre living si dormitor, kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, cuptor (cu/fara), semineu (utilizare contra cost), aspirator, cuptor cu microunde (cu/fara), frigider, TV, masa de calcat, fier de calcat, uscator de rufe, baie cu dus, balcon, podeaua este acoperita cu gresie.
Apartament 2 dormitoare (65mp): pat matrimonial intr-un dormitor, 2 paturi in cel de-al doilea dormitor, usa intre living si dormitoare, kitchineta cu vase si tacamuri, ceainic electric, filtru de cafea, toaster, plita electrica, cuptor (cu/fara), semineu (utilizare contra cost), aspirator, cuptor cu microunde (cu/fara), frigider, TV, masa de calcat, fier de calcat, uscator de rufe, baie cu dus, balcon, podeaua este acoperita cu gresie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie