Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTHOTEL GREEN LIFE


Descriere

Localizare:
Green Life Family Apartments Pamporovo este situat la 5 minute de mers pe jos de partiile de schi si ofera gratuit sauna si baie de aburi. Accesul la internet WiFi este gratuit in zona receptiei, iar serviciile de masaj sunt oferite la un cost suplimentar. Oaspetii au la dispozitie depozit pentru echipament de schi gratuit si locuri de parcare publice, situate in apropiere.


Descriere camere:
Toate unitatile de cazare includ TV prin cablu si DVD player, o chicineta bine utilata si un living cu zona de relaxare cu o canapea. Apartamentele sunt decorate in 2 teme diferite: una moderna, in alb, si alta in stil de epoca autentic, cu elemente din lemn si culori vii. Baia este dotata cu dus sau cada. Cele mai multe unitati de cazare au balcon privat cu vedere la natura pitoreasca.


Facilitati:
Green Life Family Apartments Pamporovo gazduieste un restaurant si un bar in hol. Se ofera servicii de inchirieri auto si de transfer la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.