Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul MAXIM este situat in zona centrala, ferit de agitatia cotidiana, conceput ca un centru modern de cazare, relaxare si meetinguri.

Mobilierul cu influente clasice in combinatie cu facilitatile moderne va ofera comfort intr-un mediu relaxant.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - cu reglare individuala, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet - wireless, uscator de par, telefon in camera si baie, detector de fum.
Numar total camere: 39
Duble: 37 - din care 31 camere cu pat dublu, 4 camere cu 2 paturi, 1 camera cu 2 paturi pentru persoane cu dizabilitati locomotorii, 1 camera cu 2 paturi pentru alergici.
Apartamente: 2 - compuse din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 100 locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, terasa de vara, vinoteca, bar de zi, 2 ascensoare pt persoane, receptie deschisa nonstop, camera de bagaje.
Servicii: spalatorie, calcatorie, room service, lustruire pantofi, fax/copiator, serviciu de transfer.

Locatie:
Hotelul MAXIM este situat ultracentral, in vecinatatea pietonalei si a celor mai importante atractii arhitecturale ale orasului.

Atractii turistice:
Hotel MAXIM este localizat central, fiind la cateva strazi distanta de obiective importnte din Oradea precum parcul Petofi Sandor si Muzeul Tarii Crisurilor. De asemenea, bulevardul Republicii este in imediata apropiere.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 15:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
Restaurantul este conceput pentru a incanta simturile cu arome din bucataria romaneasca si internationala, in timp ce savurati soiuri alese de vinuri.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- un copil cu varsta pana la 7 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar, sau achita 56 lei / noapte, cu pat suplimentar
- un copil cu varsta peste 7 ani achita 70 de lei + comision 10 lei / noapte, cu pat suplimentar - 2 copii cu varsta pana la 3 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate, fara pat suplimentar, sau se achita 56 lei / noapte, cu pat suplimentar pentru unul din copii.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 4 - 3 sali de meeting (de cate 16 locuri) si 1 sala de conferinte complet echipata (100 locuri), dotate cu pupitru, ecran de proiectie, laptop, video, retroproiector, flipchart, DVD, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.