Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CONTINENTAL FORUM ORADEA


Descriere

Hotel CONTINENTAL FORUM, aceasta proprietate remarcabila imbina confortul modern cu o selectie de facilitati impresionante.
Dotarile si serviciile ireprosabile clasifica Hotelul CONTINENTAL FORUM ca fiind ideal atat pentru conferinte si intalniri de afaceri, cat si pentru relaxare.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, baie cu dus, balcon -in unele camere, internet, uscator de par, telefon, halat si papuci, birou de lucru.
Numar total camere: 168 - Din totalul de camere, 77 au balcon.
Duble: 161 - 28 camere cu doua paturi si 133 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 7 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 90 locuri, cu un salon privat, Salonul Francez, parcare proprie - supravegheata, acces persoane cu dizabilitati, internet, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, business center, terasa 40 locuri, bar de zi, bar de noapte, lift, receptie deschisa non stop, camera de bagaje.
Servicii: spalatorie, calcatorie, room service, concierge, centru de afaceri, curatatorie chimica, mic dejun in camera, lustruire pantofi, fax/copiator, informatii si harti turistice, lustruire pantofi, transfer aeroport.

Locatie:
Hotel CONTINENTAL FORUM este situat in centrul orasului, pe malul Crisului Repede. De aici aveti acces rapid la gara, aeroport, la Drumul European E60 si la bazinul Olimpic.

Atractii turistice:
centrul istoric cu o multitudine de cladiri in stil Art Nouveau, biserica cu luna - denumita astfel datorita unui ceas unic in Europa, Teatrul regina Maria si Teatrul Arcadia, Palatul Baroc, Nymphaea Aquapark, Cetatea Oradea, Turnul si palatul Primariei, Museul Tarii Crisurilor, Palatul si Pasajul Vulturul Negru.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 15:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu - Restaurant Mondo deschis zilnic de la 12:00 la 24:00. Restaurantul este situat la mezanin si ofera preparate internationale clasice si creatii originale (din care amintim pe cele unguresti si italienesti), ca si mancaruri traditionale romanesti.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 5 - Salile de conferinte (Forum - 70 locuri, Paladium - 90 locuri, Panoramic - 60 locuri, Belvedere - 250 locuri si President - 10 locuri) sunt dotate cu flipchart, videoproiector, videoproiector, traducere simultana, video & TV, ecran de proiectie, instalatie de sonorizare, PC/ laptop, internet, servicii de secretariat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.