Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELITE RESORT HOTEL


Descriere

Hotelul Elite se afla la marginea unui parc intr-o zona linistita a orasului, aproape de Nimphaea Aqua Park, Cetatea Oradea, Restaurant Mediteraneean RIVO. Cele 36 de camere confortabile si primitoare, atmosfera linistita a lounge-ului, farmecul spa-ului, calmul piscinei, aerul vintage al detaliilor si serviciile personalizate va garanteaza ca ati facut cea mai buna alegere. Cand aveti un mic ragaz, faceti o plimbare prin Parcul Bratianu, aflat chiar langă hotel, pentru a inspira aer curat si a va hrani cu linistea batranilor copaci. Dealul Ciuperca se gasește si el in imediata vecinatate si va ofera o panorama splendida asupra orasului. Foarte aproape sunt si cel mai nou aquapark din Romania, ștrandul oradean (modernizat in 2015) si Manastirea Sfintei Cruci.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 36 de camere si suite, decorate cu dichis si mult rafinament. Fiecare camera are o amprenta unica. Designul in tonuri Belle Epoque se imbina la fiecare pas cu functionalitatea si serviciile ireprosabile, astfel ca toate incaperile dispun de baie privata, uscator, aer conditionat, frigider cu minibar, seif, televizor LED si WiFi gratuit.

Descriere facilitati:
Dotari generale: receptie deschisa non-stop; internet; restaurant; parcare proprie; centru SPA.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00
Check-out: pana la ora 12:00

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.