Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puflene Resort


Descriere

Hotel Puflene Resort 4 stele este situat pe malulLacului Murighiol, intr-un decor natural deosebit. Accesul se face cuautoturismul propriu.
Complexul turistic se desfasoara pe o suprafata totala de 10 ha, ceea ceasigura turistilor cazati aici pe langa odihna si relaxare, posibilitat imultiple de petrecere a timpului. Astfel, Hotel Puflene are in dotare piscina acoperita si in aer liber, loc de joaca pentru copii, restaurant cu terasa, salon de infrumusetare, bar, pizzerie, tenenuri de sport, sala de fitness .
Totodata, de aici se pot face plimbari cu hidrobiciclete pe lac pentru observarea si admirarea florei si faunei sau excursii cu ambarcatiuni in Delta Dunarii.
Ca si spatii de cazare, complex Puflene este format din 16 vile si un hotel cu 2 corpuri de cladire.
Dotari generale
- 102 camere
- restaurant, terasa, bar
- spatiu verde, gradina
- Centru SPA (piscina interioara, jacuzzi, sauna, salina, sala fitness, salonde infrumusetare)
- piscina exterioara
-loc de joaca pentru copii
- sala fitness, mese biliard
- terenuri de sport
- sala de conferinte
- parcare
Dotari camere
Vilele sunt recomandate familiilor cu copii si sunt formate din 2apartamente - Acestea au in dotare living cu o canapea extensibila si dormitorcu pat matrimonial sau 2 paturi de o persoana, baie, curte exterioara,televizor, minibar, aer conditionat, internet wireless. Capacitate maxima - 4adulti.
Camerele din hotel au baie proprie, televizor, minibar, aer conditionat,internet wireless.
Sunt amenajate si camere pentru persoanele cu dizabilitati.
Servicii
- excursii in Delta Dunarii cu nave proprii
- inchiriere hidrobiciclete
- centru de conferinta

Tarifele includ mic dejun, excursie de 2h in Delta Dunarii pe traseul Murighiol-Dunarea Veche-Canal Uzlina-Lac Uzlina-Lac Isavoca-retur Murighiol, prosop si sezlong la piscina exterioara ( in limita locurilor disponibile), pescuit in lacul Murighiol, internet wireless, parcare de 200 locuri ( in limita disponibilitatii ) ,teren sport pe timp de zi ( fotbal, baschet, tenis, volei ) intre orele 10:00-21:00.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.