Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA RIO DIVINO


Descriere

Pensiunea Rio Divino este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol.

Pensiunea “Rio Divino” este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol, si dispune de 39 locuri de cazare.Pensiunea “Rio Divino” Va ofera o ambianta calda si relaxanta prin serviciile si dotarile sale.Un avantaj in plus este ca accesul la pensiune se face cu autoturismul pana in parcarea proprie.

Descriere camere:
Pensiunea dispune de 15 spatii de cazare, repartizate astfel: 3 camere duble matrimoniale, 4 camere duble twin, 2 camere triple twin, 5 camere matrimoniale +1 pat single, 1 apartament ( dormitor si living cu canapea extensibila).
Dotari camere: baie proprie cu dus si grup sanitar, aer conditionat, uscator de par in baie, tv-cablu, sistem incalzire, acces internet

Indicatii auto:
Bucuresti – A2- Drajna- Slobozia-Harsova- Tulcea- Murighiol DJ 222 C

Atractii turistice:
Excursii cu barca cu motor in Delta Dunarii, Cetatea si manastirea Halmyris.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, regim a-la-carte, capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara cu 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol.

Facilitati evenimente:
Sala de conferinta - 40 locuri. Dotari: conexiune internet wi-fi, flipchart.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.