Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Dumbrava


Descriere

Hotelul Dumbrava este situat in centrul orasului Bacau si ofera unitati de cazare cu aer conditionat, un restaurant cu preparate din bucataria internationala, o zona de relaxare si o gradina de vara. Accesul la internet WiFi si parcarea privata sunt disponibile gratuit.
Toate unitatile de cazare sunt elegante si dotate cu TV cu ecran plat, minibar si baie privata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Oaspetii se pot relaxa la sauna sau se pot bucura de un masaj la un cost suplimentar, iar accesul la sala de fitness este gratuit. Gara din Bacau se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos, iar Aeroportul International Bacau este la 5 km. La cerere se poate asigura transfer de la/la aeroport.


Aceasta proprietate este de asemenea bine cotata pentru locaia sa excelenta in Bacau! Clienii i-au acordat un scor mai mare decat altor proprietai din zona.
Aceasta proprietate este de asemenea cotata pentru cel mai bun raport calitate/pret in Bacau! Clienii primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietai din acest ora.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.