Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii hotel: Situat in centrul statiunii. Hotelul dipune de 150 locuri, 72 camere cu 2 paturi, 2 apartamente, restaurant categoria I cu o capacitate de 300 de locuri, bar de zi, sala de receptie, sala de biliard, bucatarie clasica si traditionala, orchestra.

Camerele duble dispun de: grup sanitar propriu, tv color, cablu, minibar, telefon; apartament: dormitor + living (grup sanitar propriu, tv color, cablu, minibar, telefon).

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Bradul, categoria I in sistem bonuri valorice.

Tratament: Se trateaza urmatoarele afectiuni: surmenaj fizic si intelectual.

Nu sunt incluse: taxa de statiune, convorbirile telefonice.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copii pana in 12 ani, gratuit, fara pat suplimentar, in camera cu parintii; tariful pentru pat suplimentar -50% din tariful unui loc; copii peste 12 ani, reducere 50% din tariful unui loc de cazare in camera dubla.

Alte informatii: Hotelul dispune de sala de conferinte de 50 de locuri, bar de zi, terasa, sala de billiard, sauna. Nu se accepta animale de companie. Discount pentru grupuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.