Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ApartHotel Sea On CMP


Descriere

Grandios, cu suprafete impresionante, finisaje premium, facilitati de lux si tehnologie de ultima generatie. Acesta este Ansamblul rezidential Sea On Mamaia, avand o pozitie privilegiata chiar pe plaja, in nordul statiunii Mamaia.
Parcarea este gratuita pe toata perioada sederii, iar locurile de parcare sunt pazite si monitorizate video.
Resortul dispune de o plaja privata special amenajata si delimitata pentru oaspetii sai. O locatie de vis pentru orice vizitator care cauta o vacanta plina de evenimente, sau o oaza de relaxare.
Principalul avantaj il reprezinta vederea la mare din toate apartamentele si studiourile.
Sea On a fost conceput pentru a oferi intimitate si relaxare totala oaspetilor care cauta o locatie privata cu servicii exclusiviste.
In cadrul clubului dedicat copiilor, se vor organiza jocuri si activitati educationale, programe artistice si muzica live, pictura pe fata si momente de magie.
Spatiile interioare si exterioare destinate copiilor sunt amenajate pentru diferite grupe de varsta si sunt supravegheate de personal instruit.
Beachbar-ul de pe plaja vine cu propuneri de gustari usoare si delicioase, cocktail-uri colorate, sau o inghetata perfecta pentru o zi torida de vara.
Oaspetii se pot rasfata singuri sau cu familia, pe sezlongurile confortabile, se pot scufunda in apa marii sau, pur si simplu, se pot bucura de sporturile acvatice si de cele de nisip.
Unele dintre activitatile care merita incercate atunci cand oaspetii ne viziteaza includ o zona de fitness in aer liber, volei pe plaja sau, pur si simplu, inot.
In vecinatatea resortului SeaOn ApartHotel, exista o baza de agrement nautic unde se pot practica o varietate de sporturi pe apa. Jet skiuri, echipamente pentru schi nautic, colace si banane.
Toate studio-urile si apartamentele dispun de terase generoase, oferind vedere la mare, si sunt inteligent proiectate, de arhitecti si designeri experimentati.
Sunt mobilate modern, cu mobilier italian de top, personalizate pentru a raspunde nevoilor turistilor de pe malul marii.
Mobilierul de plaja a fost ales cu aceeasi atentie catre calitate si cuprinde sezlonguri spatioase cu mese laterale, umbrele generoase, baldachine, hamacuri si leagane.
Curatenia in camere se face zilnic.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.