Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ARCADIA


Descriere

Hotelul Arcadia face parte din resortul Marina Regia Residence cuprinde un somptuos hotel & spa de 5*, un boutique hotel de 4*, vile de lux, un club elegant si un luxos cort ce poate fi inchiriat pentru evenimente.
Arcadia Hotel 4*, primul Boutique-Hotel de pe litoralul românesc al Mării Negre, reuşeşte să îmbine stilul francez sudic cu cel nord african, formând o combinaţie spectaculoasă între vechi şi nou.

Descriere camere:
Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, televizoare LCD si televiziune satelit, precum si balcoane (pentru o parte din camere).
Teen Room - clasificata la 3*, se poate caza 1 persoana - camera cu un pat single.
Double Standard situate la mansarda - clasificata la 3*, se pot caza maxim 2 persoane - camere cu pat matrimonial. Camerele cu vedere la mare, pot gazdui si un copil pana in 11.99 ani cu pat suplimentar, iar cele fara vedere la mare nu pot gazdui copii.
Double Deluxe - se pot caza doi adulti si un copil pana in 11.99 ani cu pat suplimentar - camere cu paturi matrimoniale si terasa.
Double Deluxe Family - se pot caza 2 adulti si un copil pana la 13.99 ani - camere cu paturi matrimoniale, fotoliu extensibil si terasa.
Provence Suite - se pot caza maxim 4 persoane - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, terasa, nu se pot instala paturi suplimentare.
Marrakesh Suite - se pot caza maxim 4 persoane - 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living, salonas, nu se pot instala paturi suplimentare.

Descriere facilitati:
Cu o capacitate de 24 de camere şi 2 apartamente, Arcadia Hotel 4*, este unul din cele mai exclusiviste hoteluri din zona care păstrează nealterat magnificul şarm istoric. Camerele sunt spaţioase, fiind decorate în stil propriu, repartizate astfel: 6 camere Duble Standard, 14 camere Duble Deluxe, 2 camere Duble Deluxe Family, 2 camere Teen, 1 apartament “Marrakesh” , 1 apartament “Provence”. În incinta resortului, lângă Arcadia Hotel 4*, se află restaurantul Colonial Club, unde veţi fi incântaţi de preparatele deosebite din bucătăria internaţională. Interiorul oferă un cadru elegant şi rafinat, aici organizându-se petreceri private, mese festive, aniversări, petreceri pentru copii, etc. O altă facilitate o reprezintă sala de conferinţă care are o capacitate de 30 de locuri, fiind dotată cu videoproiector, calculator cu acces internet, flip chart şi aer condiţionat.
Localizat in incinta resortului Marina Regia Residence , oaspetii hotelului Arcadia pot avea acces la facilitatile oferite de Arena Regia Hotel & Spa, si anume: restaurantele Arena si Romeo & Juliet, Infinity Pool (piscina exterioara), Sali de conferinta, Imperia Spa.

Imperia Spa combina armonios cele mai noi tratamente senzoriale si de frumusete (Wellness Spa) cu terapii traditionale (Beauty & Health).

Servicii masa:
se acorda in Restaurantul restaurantul Colonial Club, unde veţi fi incântaţi de preparatele deosebite din bucătăria internaţională. Interiorul oferă un cadru elegant şi rafinat, aici organizându-se petreceri private, mese festive, aniversări, petreceri pentru copii, etc
Micul dejun poate fi servit în sistem set meniu sau bufet (la un minim de 20 de persoane), pentru servirea Dejunului/Cinei o puteti face in cadrul restaurantelor aferente complexului in regim a la carte.

Facilitati copii:
(in camera deluxe cu 2 adulti):
- copiii intre 0-3 ani neimpliniti : gratuitate la cazare şi masă - în funcţie de disponibilitate şi în urma unei rezervări se acordă baby cot
- copiii intre 3-12 ani ani neimpliniti:
25 euro / noapte / cameră reprezentând cazarea cu MD
În urma unei rezervări şi în limita disponibilităţii se poate acordă pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.