Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Situata chiar langa o plaja a Marii Negre, proprietatea eleganta Aparthotel Royal Bay ofera camere luminoase si WiFi gratuit. De asemenea, pune la dispozitie o piscina sezoniera, o piscina pentru copii si un program de divertisment pentru copii. Proprietatea are 2 cladiri, una amplasata pe malul marii si o anexa.
Descriere camere: Toate unitatile de cazare sunt decorate in culori pastelate si beneficiaza de aer conditionat. Acestea includ si un TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare unitate are un balcon cu vedere la mare.
Descriere masa: Restaurantul cochet serveste preparate bulgaresti traditionale si mancaruri mediteraneene.
Facilitati: La piscina sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. Receptia deschisa nonstop de la Royal Bay asigura room service si servicii de inchirieri auto.
Royal Bay Aparthotel se afla in micul district Ikantalaka, intre cunoscutele statiuni litorale Albena, Balcic si Cavarna. Rezervatia naturala Caliacra, cu stancile sale spectaculoase, este situata la 18 km, iar plaja Bolata se gaseste la aproximativ 20 km.
Royal Bay Aparthotel ofera parcare privata, la un cost suplimentar. Aeroportul Varna este situat la 50 km, iar orasul plin de viata Varna se afla la 60 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.