Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RUSCA


Descriere

Cu stilul sau elegant, cu utilitati la standard european, spatiu larg de parcare, Hotel RUSCA va ofera o atmosfera intima si toate facilitatile pe care le asteptati.

Cu stilul sau elegant, cu utilitati la standard european, spatiu larg de parcare, Hotel RUSCA va ofera o atmosfera intima si toate facilitatile pe care le asteptati.
La Hotel RUSCA veti putea beneficia de cele mai bune conditii pentru petrecerea unei vacante in judetul Hunedoara.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - la cerere, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon.
Numar total camere: 106
Single: 10
Duble: 91 - 38 camere cu doua paturi si 53 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 5 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 180 locuri, parcare proprie - pazita (50 locuri), internet, terasa, bar de zi, sala de protocol, gradina de vara, bar, lift, receptie deschisa nonstop.
Servicii: trimitere/primire fax-uri, spalatorie.

Locatie:
Hotelul RUSCA este situat in Centrul orasului Hunedoara la 1,5 km departare de cel mai important punct de atractie turistica: Castelul Corvinestilor.

Atractii turistice:
Castelul Corvinilor, Parcul National Retezat, Rezervatia naturala de zimbri - Hateg, Cetatea Devei, Manastirea Prislop, Cetatea si Manastirea Colt, Biserica Densus, Ulpia Traiana Sarmisegetusa.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 12:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu unde veti gasi o varietate de preparate delicioase, din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - o sala - 40 locuri dotata cu: videoproiector, ecran proiectie, flipchart, DVD player, aer conditionat, acces internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.