Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akti Ouranoupoli (Ouranoupolis, Athos)


Descriere

Localizare:

Construit in anul 2001, hotelul este situat la 30 m de una dintre cele mai frumoase plaje din Halkidiki cu marea azurie in fata si vedere la Ammouliani si Sithonia, bucurandu-se astfel de o locatie de neegalat, la 2,5 km de Ouranoupolis.



Dotari camere:

Cele 80 de camere foarte moderne si spatioase sunt rodul experientei de peste 25 de ani in turism pe care proprietarii hotelului i-au dedicat confortului turistilor, camerele sunt dotate cu aer conditionat (cu plata), TV, telefon, frigider, uscator de par, internet (cu plata), balcon sau veranda cu vedere la mare, piscina sau gradina.



Facilitati hotel:

Restaurant si taverna, unde turistii pot servi preparate internationale si grecesti bucurandu-se de privelistile minunate de care acest hotel este inconjurat, bar la piscina, bar pe plaja, plaja privata cu nisip premiata cu Blue Flag, sezlonguri si umbrelute pe plaja si la piscina, piscina exterioara, piscina pentru copii, sporturi nautice, tenis de masa, sala de jocuri, biliard, loc de joaca, internet wireless (cu plata), parcare, magazine.



www.hotel-akti.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.